Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Вебпортал Центру «Віза» («Центр Дії») в цифрах і фактах

Створено: 2024-03-01 17:25:35Оновлено: 2024-03-01 17:27:47

Сьогодні перший день весни. Весни, яка, сподіваємось, принесе нам довгоочікувану і найбажанішу Перемогу! А поки ми чекаємо, є чудова можливість підбити підсумки останнього зимового місяця. Наші замовники послуг все більше починають цінувати свій час і вчаться користуватися електронними сервісами. І тут в питанні отримання адміністративних послуг на допомогу замовникам послуг прийшов вебпортал Центру «Віза» («Центр Дії»), який є реальним ЦНАПом у віртуальній реальності.

Вебпортал Центру «Віза» («Центр Дії») є зручним помічником для замовників послуг і про це свідчить статистика його відвідувань. Так протягом лютого 2024 року на наш вебпортал завітали 38 839 користувачів і майже третина з них зробили це неодноразово. За цей період було переглянуто      171 962 сторінки, і звісно ж, найпопулярнішою була сторінка «Запис на прийом», оскільки прийом замовників послуг у Центрі «Віза» («Центр Дії») здійснюється за попереднім записом, а вебпортал – це найзручніший спосіб записатися. Також великим попитом користується розділ «Послуги», адже в ньому Ви маєте змогу знайти всі заяви, зразки їх заповнення та інформаційні картки з повним переліком документів, які необхідні для замовлення послуг у Центрі «Віза» («Центр Дії»), а отже повністю підготуватися до прийому.

Що стосується гендерного розподілу, то у лютому поточного року жінки вже традиційно були активнішими користувачами, ніж чоловіки. Так, у звітному періоді їх відсоткове співвідношення становило 65,1% до 34,9%. Щодо віку наших користувачів, то цікавим є те, що люди старшого покоління 55+ все частіше стають впевненими користувачами вебпорталу. За останній місяць зими їх було 16,9%. Молодь у віці 18-34 роки теж доволі активні – їх 39,9% та найбільше наших користувачів у віці 35-54 роки43,2%.

У лютому дуже цікавою є географія відвідувачів вебпорталу Центру «Віза» («Центр Дії»). Сторінками вебпорталу протягом минулого місяця подорожували мешканці 31 країни світу. На першому місці незмінно залишається Україна та крім неї до п’ятірки увійшли також Бразилія, Сполучені Штати Америки, Канада та Німеччина. Кількість міст, в яких в цей період проживали відвідувачі вебпорталу 214.

Шановні користувачі! Ми й надалі працюватимемо над тим, щоб Вам було цікаво і корисно відвідувати вебпортал Центру «Віза» («Центр Дії») та всі разом наближатимемо нашу перемогу!

Центр «Віза» («Центр Дії») #Доступно всім – зручно для кожного!

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
e-mail: 
[email protected],

https://viza.kr.gov.ua/

01 березня 2024

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради