Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

НЕОБХІДНО ВНЕСТИ ЗМІНИ ДО ОБЛІКОВИХ СПРАВ ГРОМАДЯН, ЯКІ ПОТРЕБУЮТЬ ПОЛІПШЕННЯ ЖИТЛОВИХ УМОВ - ЗВЕРТАЙТЕСЬ ДО ЦЕНТР «ВІЗА» («ЦЕНТР ДІЇ»)

Створено: 2024-03-01 10:39:46Оновлено: 2024-03-01 10:41:21

 Внесення змін до облікових справ громадян, які потребують поліпшення житлових умов найбільш затребувана  послуга серед замовників послуг Центру «Віза» («Центру Дія»). Вона необхідна в багатьох життєвих ситуаціях, зазвичай при зміні відомостей про склад сім’ї, переоформленні облікової справи на іншого члена родини, включення/виключення членів родини в облікову справу громадян, які потребують поліпшення житлових умов, тощо.

Щоб отримати дану послугу необхідно звернутися до Центру з відповідною заявою та документами, що підтверджують зміни, які необхідно внести до облікової справи. Якщо документи подаються особисто, заявник пред’являє документ, що посвідчує його особу. У випадку подання заяви представником – подається примірник оригіналу (нотаріально засвідчена копія ) документу, що засвідчує його повноваження.

Звернутися за отриманням даної послуги можна як до Головного офісу Центру «Віза» («Центр Дії»), так і до територіальних підрозділів з понеділка по п’ятницю, з 8.00 до 15.30 (технічна перерва з 12.30 до 13.00), обов’язково з урахуванням попереднього запису, за наступними адресами:

  • Головний офіс: пл. Молодіжна,1
  • Тернівський район: вул. Короленка, 1А
  • Покровський район: вул. Шурупова, 2
  • Саксаганський район: вул. Володимира Великого, 32
  • Довгинцівський район: вул. Дніпровське шосе, 11
  • Центрально-Міський район: вул. Староярмаркова, 44
  • Інгулецький район: пр-т Південний, 1; вул. Гірників, 19

 Строк надання публічної послуги до 30 календарних днів.

Нагадуємо, Захисники, Захисниці та члени їх сімей в усіх офісах ЦНАПу “Віза» («Центр Дії») обслуговуються першочергово і  без попередньої реєстрації.

 

Центр «Віза» («Центр Дії») - #Ваша довіра - наш досвід!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
e-mail: 
[email protected],

https://viza.kr.gov.ua/https://viza.kr.gov.ua/

 

01 березня 2024

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради