Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Центр «Віза» («Центр Дії») – удосконалюємо свою роботу у сфері ДРАЦС

Створено: 2024-02-01 11:38:12Оновлено: 2024-02-01 11:40:29

Налагодження дієвої взаємодії та комунікації між центрами надання адміністративних послуг і Територіальними відділами державної реєстрації актів цивільного стану Управління державної реєстрації Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) – секрет успіху в наданні якісних послуг громадянам у сфері державної реєстрації актів цивільного стану.

Саме тому, сьогодні проведено вже другу робочу онлайн-нараду з представниками територіальних відділів ДРАЦСів та ЦНАПів Дніпропетровської області під головуванням керівництва Дніпропетровської обласної державної адміністрації. Активну участь у нараді прийняв і Центр «Віза» («Центр Дії») виконкому Криворізької міської ради. У ході наради було обговорено проблемні питання, які виникають під час надання громадянам послуг з державної реєстрації актів цивільного стану, такі як: відсутність повного доступу до Державного реєстру, не можливість проставлення апостиля на свідоцтва про державну реєстрацію актів цивільного стану, виданих посадовими особами органів місцевого самоврядування, ефективне виконання делегованих повноважень та інші поточні питання.

Нагадаємо, що з 2021 року, коли міською радою було прийнято повноваження із забезпечення права громадян на доступ до державної реєстрації актів цивільного стану, Центром «Віза» («Центр Дії») надано – 8398 адміністративних послуг у сфері державної реєстрації актів цивільного стану, з них понад 3915 реєстраційних дій: 151 заява про державну реєстрації шлюбу, 147 зареєстрованих шлюбів,  зареєстрованих народжень 93 та державних реєстрацій смерті 3524.

Контакти Центру «Віза» («Центр  Дії»):
e-mail:
[email protected],

http://viza.kr.gov.ua

 

01 лютого 2024

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради