Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Ю. Вілкул: «Північний гірничо-збагачувальний комбінат – приклад соціальної відповідальності та реалізації соціальних програм»

Створено: 2010-12-10 07:45:14Оновлено:

9 грудня 2010 року відкрите акціонерне товариство «Північний гірничо-збагачувальний комбінат» відзначив своє 47-річчя від дня створення. Ця урочиста подія відбулася у палаці культури ВАТ «Північний ГЗК». На урочистому заході з цієї нагоди були присутні міський голова Юрій Вілкул, представники органів місцевого самоврядування, ветерани комбінату, адміністрація та робітники ВАТ «Північний ГЗК».

Відкрив урочисте зібрання генеральний директор ВАТ «Північний гірничо-збагачувальний комбінат» Андрій Шпилька, який привітав колектив підприємства зі святом.

Міський голова Юрій Вілкул поздоровив працівників відкритого акціонерного товариства «Північний гірничо-збагачувальний комбінат» з 47-річчям, побажав всім міцного здоров'я та нових досягнень в праці. Під час промови Юрій Григорович Вілкул відзначив роботу керівництва у напрямку охорони праці. Адже Північний гірничо-збагачувальний комбінат у числі перших підприємств України сертифікований з систем управління навколишнім середовищем, управління якістю, професійною безпекою і здоров'ям. Як відзначив міський голова Юрій Вілкул, комбінат є прикладом високої соціальної відповідальності і реалізації соціальних програм. Крім того, підприємство постійно працює над укріпленням економічного і промислового потенціалу, впровадженням екологічних програм, що є особливо важливим для Кривого Рогу.

З нагоди 47-річчя від дня заснування Північного гірничо-збагачувального комбінату міський голова вручив Андрію Михайловичу Шпильці Відомчу державну нагороду геологічної служби України – медаль ім.Лутугіна, а найкращим працівникам підприємства - нагороди виконкому Криворізької міської ради і подяки Дніпропетровської облдержадміністрації.

ДОВІДКА:

Відкрите акціонерне товариство «Північний гірничо-збагачувальний комбінат» – це одне з найбільших гірничодобувних підприємств Європи з повним циклом підготовки доменної сировини – залізорудного концентрату і окатишів.

Річна виробнича потужність комбінату становить понад тринадцять мільйонів тон залізорудного концентрату і більше одинадцяти мільйонів тон окатишів.

За дев’ять місяців поточного року підприємством виконані планові показники з виробництва концентрату більше ніж на сто відсотків. Також перевиконано план виробництва залізорудних окатишів з поліпшенням всіх якісних показників.


© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради