Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

ОНЛАЙН-ПРИЙОМИ В КОНТАКТ-ЦЕНТРІ!

Створено: 2023-11-10 16:17:41Оновлено: 2023-11-10 16:20:43

 

 

Також хочемо зазначити, що під час онлайн - прийомів, які були проведені на цьому тижні, керівники органів місцевого самоврядування отримали від криворіжців особисті слова подяки за сумлінну роботу.

Пані Ольга, яка мешкає у Довгинцівському районі, подякувала директору департаменту соціальної політики Інесі БЛАГУН за швидке вирішення питання з призначенням для неї соціального працівника, роботою якого вона дуже задоволена;

Від мешканців Покровського району також надійшли слова вдячності.

Пані Валентина висловила особисту подяку міській владі за отриманий продуктовий набір  та постійну турботу про людей похилого віку, а пані Людмила - працівникам офісу “Я-Ветеран” за швидку допомогу та професіоналізм у вирішенні її питань.

У підсумку, за цей тиждень на  онлайн-прийомах  від криворіжців було розглянуто та  опрацьовано 20 «викликів», жоден з яких не залишився поза увагою фахівців.

Ми завжди раді допомогти мешканцям нашої територіальної громади!

Нагадуємо, що з графіками проведення онлайн-прийомів можна ознайомитись на офіційному сайті виконкому Криворізької міської ради kr.gov.ua та сайті Контакт-центру 1520 spilkuisia.kr.gov.ua.

 

 

10 листопада 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради