Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Про оприлюднення проекту регуляторного акта

Створено: 2016-11-10 11:07:57Оновлено: 2016-11-10 11:12:28

З метою провадження беззбиткової діяльності комунальних підприємств міста, основним видом діяльності яких є перевезення пасажирів міським електротранспортом виникла потреба в збільшенні тарифу на послуги, які надаються зазначеними підприємствами. 

В зв’язку з постійним підвищенням фактичної собівартості перевезення одного пасажира, яке значно перевищує розмір діючого тарифу, недоотримання у 2015 році та повне неотримання у 2016 році субвенції з державного бюджету на компенсацію проїзду пасажирів пільгової категорії, збільшення амортизаційних відрахувань, підвищенням тарифів на електричну енергію та розміру мінімальної заробітної плати,   збільшенням витрат на паливно-мастильні матеріали, результатом роботи підприємств за підсумками 9 місяців поточного року є значні збитки.

Після введення в дію регуляторного акта – рішення виконкому Криворізької міської ради «Про встановлення тарифів на послуги міського електричного транспорту у м. Кривому Розі» покращиться стан фінансово-господарської діяльності суб’єктів господарювання міста, які здійснюють діяльність у сфері перевезень пасажирів електротранспортом міста, буде удосконалено надання послуг у відповідності до потреб мешканців міста, не допускаючи негативного впливу на діяльність суб’єктів господарювання

На виконання вимог ст.9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» повідомляємо про оприлюднення проекту регуляторного акта - проекту рішення виконкому Криворізької міської ради «Про встановлення тарифів на послуги міського електричного транспорту в м. Кривому Розі» та аналізу його регуляторного впливу.

Проект поданий управлінням економіки виконкому Криворізької міської ради.

Проект рішення та аналіз його регуляторного впливу будуть розміщені 10.11.2016 в міській комунальній газеті «Червоний гірник» та на офіційних сторінках  в мережі Інтернет:

- виконкому міської ради у підрозділі «Регуляторна політика» розділу «Інформаційна база» http://kr.gov.ua;

- виконкомів районних у місті рад Металургійної, Довгинцівської, Покровської, Інгулецької, Саксаганської, Тернівської, Центрально-Міської www.dzr.dp.ua, www.dlgr.gov.ua, www.zhrrkrog.dp.ua, www.ing-org.dp.ua, www.srvk.gov.ua, www.trnvk.dp.ua, vykonkom-tsmkr.gov.ua .

Цілі прийняття проекту: удосконалення міської маршрутної мережі пасажирського транспорту.

 Зауваження та пропозиції в письмовій формі приймаються з 10.11.2016 в місячний термін:

- управлінням економіки виконкому Криворізької міської ради виконкому міської ради (поштова адреса: 50101, м. Кривий Ріг, пл. Молодіжна,1, каб.222, тел. 74-73-32, електронна адреса: [email protected]);

-  управлінням розвитку підприємництва виконкому міської ради (поштова адреса: 50101, м. Кривий Ріг, пл. Молодіжна,1, каб.510, тел.74-39-72, електронна адреса: [email protected] ).

А також на електронні почтові скриньки виконкому міської ради [email protected]  і виконкомів районних у місті рад Металургійної, Довгинцівської, Покровської, Інгулецької, Саксаганської, Тернівської, Центрально-Міської: [email protected], dlg_vk@riad.com.ua, [email protected], [email protected][email protected], [email protected], [email protected].

Додатково  буде проведено громадські слухання по обговоренню проекту рішення виконкому міської ради «Про встановлення тарифів на послуги міського електричного транспорту в м. Кривому Розі».

Дата, місце та час його проведення:  01.12.2016 року о 16-00 годині, в каб.139 приміщення виконкому міської ради за адресою: пл. Молодіжна, 1.

 Тема громадських слухань:  обговорення проекту рішення виконкому міської ради «Про встановлення тарифів на послуги міського електричного транспорту в м. Кривому Розі»  та аналізу його регуляторного впливу.

Відповідальні особи за проведення обговорення та їх контактні телефони: управління економіки виконкому Криворізької міської ради (начальник – Підпалько Тетяна Анатоліївна), адреса: 50101,  м. Кривий Ріг, пл. Молодіжна, 1, каб.222, тел. 74-73-32.

Інформація про те, де можна ознайомитися з матеріалами громадських слухань: з 10.11.2016 на офіційній веб-сторінці виконкому міської ради в мережі Інтернет  http://kr.gov.ua (підрозділ «Регуляторна політика» розділу «Інформаційна База >> «Обговорення проектів регуляторних актів») та Криворізькій міській комунальній газеті «Червоний гірник» від 10.11.2016.

Участь у громадських слуханнях можуть узяти дієздатні члени територіальної громади віком від 18 років, суб’єкти господарювання, об’єднання  (громадські, суб’єктів господарювання), наукові установи та консультативно-дорадчий орган у здійсненні державної регуляторної політики.

Інформацію щодо результатів обговорення вищезазначеного регуляторного акта буде оприлюднено у міській комунальній газеті «Червоний гірник», на офіційному веб-сайті Криворізької міської ради.


 

 

10 листопада 2016

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради