Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Про системні помилки при подачі документів у сфері будівництва: ЦНАП «Віза» інформує

Створено: 2020-09-10 16:17:40Оновлено: 2020-09-10 16:20:54

Через Центр «Віза» сьогодні надається 431 послуга, перелік яких затверджено рішенням Криворізької міської ради. Аналіз результатів звернень показує, що на жаль, не всі заявники отримують позитивний результат, іноді документи повертаються на доопрацювання. Особливо це актуально при наданні послуг у сфері державного архітектурно-будівельного контролю.

Отже, на що потрібно звертати увагу при поданні повідомлень про початок виконання підготовчих або будівельних робіт, дозволів на виконання будівельних  робіт, декларацій про готовність об’єкта до експлуатації, інших документів у сфері архітектурно-будівельного контролю?  

  • Саме головне - документи мають відповідати вимогам законодавства, а їх перелік міститься в інформаційній картці по кожній послузі.
  • На вебпорталі Центру «Віза» в розділі «Послуги»/ «Дозволи, погодження, декларації»/ «Будівельний контроль» розміщено всю необхідну інформацію для заявників: інформаційні, технологічні картки послуг, бланки заяв, декларацій, повідомлень, а також  зразки їх заповнення.
  • Кожна сторінка декларації, повідомлення підписується особисто замовником та засвідчується його печаткою (за наявності).
  • Звертаємо увагу, що копії документів, що подаються, повинні обов’язково завірятись відповідно до вимог, визначених в пунктах 70-75 Типової інструкції з діловодства в міністерствах, інших центральних та місцевих органах виконавчої влади, затвердженої Кабінетом Міністрів України від 17.01.2018 №55 (зі змінами). А саме: Напис про засвідчення паперової копії документа у паперовій формі складається зі слів «Згідно з оригіналом», найменування посади, особистого підпису особи, яка засвідчує копію, власного імені та прізвища, дати засвідчення копії та проставляється нижче реквізиту документа «Підпис». Особливо важливо це при направленні вхідного пакету документів поштою.

Інформуємо, у Центрі «Віза»  надаються роз’яснення та консультації повноважними представниками відділу архітектурно-будівельного контролю виконкому Криворізької міської ради за окремим графіком. Прийом здійснюється за попереднім записом до електронної черги.

 

Ми працюємо для Вас!

 

  Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:

тел. 0-800-500-459 (безкоштовно)

e-mail: [email protected]

                                                                                                    http://viza.kr.gov.ua

10 вересня 2020

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради