Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Офіс «Я-Ветеран»: щодо надання безкоштовного харчування в закладах освіти Кривого Рогу дітям військовослужбовців

Створено: 2023-08-10 12:48:19Оновлено: 2023-08-10 12:51:03

Для дітей наших Захисників і Захисниць, вихованців дошкільних та учнів загальноосвітніх навчальних закладів міста, батьки яких були задіяні або загинули, перебувають у полоні чи пропали безвісти в ході бойових дій АТО і ООС, збройної агресії Російської Федерації, надається безкоштовне харчування в закладах освіти і виховання.

Для подання заяви можна звернутись, як до офісу «Я-Ветеран» Центру «Віза» (Центр Дії) так і до закладу освіти де навчається чи виховується дитина.

Необхідний перелік документів включає:

свідоцтво про народження дитини та документ про безпосередню участь батька або матері у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України, або перебування у полоні чи на лікуванні.

В залежності від ситуації ці документи можуть бути різними. Ознайомитися з повним переліком документів можна на вебпорталі Центру "Віза" у розділі "Я-Ветеран"

Нагадуємо: прийом Воїнів та членів їх родин здійснюється в Центрі «Віза» (Центр Дії) першочергово без попереднього запису – при зверненні.

 

Ваш Центр «Віза» не зупиняється на досягнутому та постійно продовжує вдосконалюватися

 

 

                Ми працюємо для Вас!

Центр “Віза” (“Центр Дії”) - #Разом_до_Перемоги!

Контакти Центру адміністративнихпослуг «Віза»:

e-mail: [email protected],

http://viza.kr.gov.ua/

10 серпня 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради