Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Кожний 2-й Паспортний офіс в ЦНАПах області - КРИВОРІЗЬКИЙ!

Створено: 2018-08-10 15:28:56Оновлено: 2018-08-10 15:33:13

Сьогодні заступник міського голови Подоплєлова Н.Л. і голова Тернівської райради Солод В.М. доповідали міському голові про старт 5-го Паспортного офісу ЦНАПу «Віза» - у приміщенні Тернівської райради.

Відремонтоване приміщення, сучасне обладнання, зручності для людей з інвалідністю, зрозуміла логістика - так обладнано новий Паспортний офіс «Візи», а ще – службовці - ввічливі і професійні.

 

Першими відвідувачами Паспортного офісу стали Тарасова Поліна, учениця КЗОШ №45, відмінниця, активний учасник шкільного самоуправління і колективу естрадного танцю «Ритм», яка оформила свій перший ID-паспорт. А «перевірити» роботу «Візи» по оформленню біометричних паспортів для виїзду за кордон вирішила на собі - заступник голови Тернівської районної ради з питань діяльності виконавчих органів ради Внукова Алла Олександрівна.

 

Процедура оформлення паспорту потребує особливої уваги службовця і замовника, бо заява-анкета доповнюється електронним фото, відбитками пальців та електронним підписом. І тут не треба поспішати, а тому для оформлення паспорту витрачається не менше 20 хвилин.

Попит криворіжців на нові паспорти ще значний, хоча з початку кампанії їх видачі (з 2015 року) в міських службах ДМС України, ДП «Документ» та ЦНАПі «Віза» оформлено 161661 закордонний та 37338 ID- паспортів.

З метою протидії корупційним ризикам при оформленні паспортів службовці «Візи» приймають замовників лише за електронною чергою. Записатися до неї нескладно, хоча в соцмережах подейкують про недоспані ночі. Ми навіть відеоурок зробили для мешканців: https://youtu.be/3L0Ux3CLwCA.

 

 Про готовність паспортів ми інформуємо наших споживачів SMS-повідомленнями.

 

«Родзинкою» Паспортного офісу у Тернівському виконкомі (вул. Короленка, 1А) є те, що його розміщено поряд з відділом реєстрації місця проживання громадян, а також адміністратором ЦНАПу «Віза».

Голова райради В.М. Солод звітував міському голові Ю.Г. Вілкулу про виконання доручень щодо створення «Прозорого офісу» соціальних послуг в районі та хід робіт з переобладнання приміщень територіального підрозділу Центру «Віза».

Міським головою було також оглянуто районний офіс з реєстрації місця проживання громадян, під час якого відбулося жваве спілкування з його відвідувачами.

Довідково: До кінця року за розпорядженням міського голови Ю.Г. Вілкула планується розпочати роботу Паспортних офісів «Візи» у Саксаганському, Покровському районах та житловому масиві «Інгулець». Крім Паспортних офісів «Візи» в місті розміщено 7 паспортних офісів ДМС України та ДП «Документ».

 

 

Ми працюємо для Вас!

Наша якість – Ваша довіра!

 

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail:
[email protected]


 

10 серпня 2018

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради