Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

З 5 по 9 серпня на Арт-майдані на проспекті Карла Маркса відбулася виставка–ярмарок «Дитячий континент»

Створено: 2015-08-10 16:43:33Оновлено: 2015-08-10 16:45:38

До нового навчального року залишилось не так багато часу і батькам необхідно вже зараз подбати про зошити та ручки, шкільну форму для своїх дітей. На «Дитячому континенті» завжди представлений широкий асортимент шкільних товарів і дорослі мали можливість обрати якісні речі за доступними цінами.

«Ми традиційно проводимо виставку-ярмарок «Дитячий континент». І приємно, що кількість учасників з кожним роком зростає . Це свідчить про небайдужість та ініціативність наших підприємців,- зазначив заступник міського голови Костянтин Бєліков,- також підкреслю, що вихованню та розвитку дітей у нашому місті приділяється постійна увага. Міський голова завжди підтримує добрі починання та корисні справи, які спрямовані на підтримку криворізької малечі».

В рамках виставки відбулася благодійна акція «Перший раз – у перший клас». Організаторами заходу виступили місцеві підприємці. Майбутнім першокласникам, батьки яких загинули під час виконання військового обов’язку на Сході країни, вручили ранці, канцелярські товари та подарунки-сюрпризи, запрошення для відвідування салонів – перукарень.

З 14-23 серпня на криворіжців чекає наступний «Шкільний ярмарок». Він проходитиме біля торгово-розважального центру «Сонячна галерея». Початок о 10.00 годині.


 

10 серпня 2015

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради