Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

У ЦЕНТРІ «ВІЗА» («ЦЕНТР ДІЇ») ТРИВАЄ ОНОВЛЕННЯ ДАНИХ ПРИЗОВНИКІВ, ВІЙСЬКОВОЗОБОВ’ЯЗАНИХ ТА РЕЗЕРВІСТІВ

Створено: 2024-07-10 15:37:03Оновлено: 2024-07-10 15:40:53

Відповідно до Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію», який набув чинності 18 травня 2024 року, усі військовозобов'язані, резервісти та призовники мають оновити свої облікові дані протягом 60 днів - до 16 липня 2024 року в ТЦК і СП, в Центрі надання адміністративних послуг або в мобільному застосунку «Резерв+».

 Із 01 липня спостерігається підвищений попит на оновлення військово-облікових даних, військовозобов’язаних, резервістів та призовників у Центрі «Віза». Щоденно через всі офіси Центру «Віза» надається від 2200 до 2800 послуг, у тому числі й щодо оновлення даних призовників, військово-зобов’язаних та резервістів, більше 1000. Окрім цієї послуги, здійснюється прийом замовників послуг ще по 622 видам послуг - від народження до смерті.

Крім того, обслуговування замовників послуг під час повітряних тривог у Головному офісі Центру та його територіальних підрозділах не проводиться.

Тому, нагадаємо, що є й інший альтернативний спосіб оперативно оновити дані та отримати доступ до інформації у реєстрі «Оберіг» через мобільний застосунок «Резерв+». Це зручний спосіб виконання обов’язкової процедури оновлення особистих даних.

Скористатися мобільним застосунком «Резерв+» просто:

Центр “Віза” (“Центр Дії”) - #Ваша довіра - наш досвід!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза» «Центр Дії»:
e-mail: 
[email protected],

 https://viza.kr.gov.ua/

10 липня 2024

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради