Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Мешканці вулиці Співдружності: «Ми раді, що незабаром у нас з’явиться гарний затишний сквер»

Створено: 2015-07-10 16:47:46Оновлено: 2015-07-10 16:53:22

Жителі вулиці Співдружності звернулися до міської влади та народного депутата України Андрія Гальченка з проханням допомогти їм в облаштуванні затишного скверу на місці занедбаного пустиря. Ініціативу людей підтримали. Але виникли певні труднощі. Справа в тому, що сім років тому ділянка була виділена під будівництво, проте, роботи так і не розпочалися. «Ми рік займалися цим питанням і, нарешті, нам вдалося повернути ділянку в комунальну власність, - повідомив міський голова Юрій Вілкул, - я дав завдання прибрати територію від сміття, покосити бур’ян. Також, доручив розробити проект майбутнього скверу».

9 липня міський голова провів робочу нараду під час якої мешканців поінформували про обсяги робіт та вигляд  майбутнього скверу. Територію розподілять на три зони: тихого відпочинку, дитячу та спортивну. Дорослі зможуть проводити час на зручних лавочках у тихій зоні; для малюків збудують дитячий майданчик; зіграти у волейбол, теніс та зайнятися воркаутом всі бажаючі матимуть можливість у спортивній зоні.

Подбають і про облаштування контейнерних майданчиків для сміття, висадку дерев та чагарників. Крім того, у сквері відновлять зовнішнє освітлення та збудують 6 нових опор. «Ми представили жителям проект, обговорили наші плани, почули побажання людей і обов’язково їх врахуємо. Найближчим часом наведемо порядок на цій ділянці», - наголосив Юрій Вілкул.

«Ми вдячні міській владі та народному депутату Андрію Гальченку, які відгукнулися на наше звернення. Нам дуже хотілось, щоб діти із задоволенням гралися на спортивних і дитячих майданчиках. У проекті це передбачено! Ми раді, що незабаром у нас з’явиться такий гарний затишний сквер!», - поділилася враженнями місцева жителька Лариса Денисова.

На разі, в міському управлінні благоустрою та житлової політики підготовлено бюджетний запит на виділення більше 1 млн. грн. для капітального ремонту скверу на вул. Співдружності.

 (056)440-04-32, mediakrivbass@ukr.net


10 липня 2015

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради