Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

О. Вілкул: Сьогодні у Кривому Розі почалася третя «хвиля» видачі безкоштовних продуктових наборів від Ради оборони міста - усі 27 пунктів видачі працюють стабільно. Також для зручності мешканців 14-ти віддалених мікрорайонів організовано виїзне обслуговування

Створено: 2023-05-10 15:17:54Оновлено: 2023-05-10 15:20:40

Голова Ради оборони міста Олександр Вілкул провів виїзну нараду в Інгулецькому районі  щодо організації роботи пунктів надання допомоги та процесу видачі проднаборів з використанням «Картки криворіжця».


«Робота з допомоги сім’ям криворіжців ведеться вже другий рік. І ми її продовжуватимемо, оскільки багатьом людям зараз дійсно дуже нелегко і вони потребують нашої допомоги. Вже надано понад 371,5 тисяч наборів, з них понад 70,5 тисяч - у цьому році. Зараз ми розпочали третю "хвилю" цього року. Вона дуже масштабна - майже 59 тис. криворіжців отримають безкоштовні набори.

Ми зробили все, щоб криворіжцям було максимально зручно отримувати допомогу. По-перше, працюють - із понеділка по суботу включно з 08.00 до 16.00 - 27 стаціонарних пунктів видачі у всіх 7 районах міста.


По-друге - маломобільним мешканцям працівники соціальних служб доставлять набори безпосередньо додому.

По-третє - для зручності мешканців 14-ти віддалених мікрорайонів організовано виїзне обслуговування. Це ж/м Кривий Ріг-41, Військове містечко-33, ж/м «Незалежне», «Травневе», ж/м Бєляєве, ж/м Верабове, мкр-н Індустріальний та б-р Маршала Василевського, мкр-н Зелене, мкр-н Мирівське, с. Новоіванівка, мкр-н Рахманівка та Степне, мкр-н Рудничне та сел. Авангард.


І по-четверте, тепер у всіх 7 районах міста проднабори можна отримати не лише за паспортом, а й по «Картці криворіжця». Ми провели спочатку такий експеримент у декількох районах – це дуже зручно, людям не треба із собою носити кілька документів, достатньо мати картку»,- сказав О. Вілкул.

Мешканці селища Зеленого (Інгулецький район) у розмові з Олександром Вілкулом  подякували за підтримку та увагу про людей, які живуть у віддалених мікрорайонах Кривого Рогу. «Жителі нашого селища Зелене дуже вдячні місту та Раді оборони за те, що про нас дбають і не забувають. Дуже зручно, що нам не треба їхати до центру, щоб отримати набори. Все організовано на вищому рівні. І ще, хочу зазначити, що така продуктова допомога дуже доречна, адже ціни ростуть на все! Сьогодні я отримала проднабір за «Карткою криворіжця», сама була здивована як це зручно!»,- сказала Алла Василівна, мешканка Інгулецького району.

З 10 травня отримати продуктові набори зможуть сім’ї:

  • у яких є отримувачі пенсії в розмірі більше ніж 2 600 грн і до 8 100 грн включно (ті, у кого пенсія до 2600 грн отримали набори в рамках другої хвилі у квітні цього року);
  • які потребують невідкладної допомоги.


З питань роботи пунктів видачі продуктових наборів, доставки за місцем перебування мешканці можуть звернутися безпосередньо до пунктів видачі продуктових наборів за наданими вище контактними телефонами районних управлінь праці та соціального захисту населення або Контакт-центру м. Кривого Рогу за номером 1520 (для операторів Київстар) та 499-1520 (для інших операторів) або на сайт  https://spilkuisia.kr.gov.ua/

10 травня 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради