Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

ПЛАНУЄТЕ СТВОРИТИ ОСББ? ОТРИМАЙТЕ ДОВІДКУ ПРО СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ У ЦЕНТРІ «ВІЗА» («ЦЕНТР ДІЇ»)!

Створено: 2024-04-10 14:19:43Оновлено: 2024-04-10 14:24:29

Як швидко зібрати інформацію про співвласників багатоквартирного будинку?

Відповідь на це питання цікавить багатьох громадян, які починають процес створення ОСББ. Та й не дарма, адже це клопітка та плідна робота, яка починається з бажання власників багатоквартирного будинку створити ОСББ як юридичну особу та закінчується державною реєстрацією.

Відомості про усіх власників квартир, житлових та нежитлових приміщень багатоквартирного будинку є відкритими, загальнодоступними та надаються будь-яким особам, незалежно від мети отримання таких відомостей чи наявності в особи зареєстрованого права власності на об’єкт нерухомого майна у відповідному багатоквартирному будинку.

Як криворіжцям отримати таку інформацію?


Перелік документів, які необхідно мати при собі:

  • Документ, що посвідчує особу заявника (передбачена можливість пред’явлення цифрового е-паспорта з використанням мобільного застосунку «Дія»);
  • Ідентифікаційний код (достатньо знати реєстраційний номер облікової   картки платника податків).
  • Квитанція про сплату  адміністративного збору. 

Нагадуємо, що така послуга в Центрі «Віза» («Центр Дії») надається безкоштовно, проте на законодавчому рівні встановлений фіксований розмір адміністративного збору.

 

БУДЬТЕ ОБІЗНАНІ!

МИ ПРАЦЮЄМО ДЛЯ ВАС!

10 квітня 2024

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради