Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Відбулися публічні слухання

Створено: 2014-04-10 11:33:14Оновлено: 2014-04-10 11:37:07

Відповідно до розпорядження міського голови від 14.03.2014 №46-р «Про проведення публічних слухань» 04.04.2014 о 16.00 у Центрі надання адміністративних послуг «Муніципальний центр послуг м. Кривого Рогу» (50101, м. Кривий Ріг, пл. Радянська, 1) відбулися публічні слухання з обговорення проекту регуляторного акту – доопрацьованого проекту рішення виконкому міської ради «Про затвердження міської маршрутної мережі пасажирського транспорту» та аналізу його регуляторного впливу.

У слуханнях брали участь: депутати міської та районних у місті рад, члени міської галузевої ради підприємців з питань діяльності у сфері транспорту і зв'язку, мешканці міста, суб’єкти господарювання, керівники структурних підрозділів виконкому міської та районних у місті рад та представники засобів масової інформації.

При обговоренні були розглянуті отримані відділом транспорту і зв’язку виконкому міськради пропозиції та зауваження до маршрутної мережі щодо відкриття нових або зміні діючих автобусних маршрутів, зміни по класам автобусів, режимам руху та кількості графіків. По кожній пропозиції, будуть прийняті обґрунтування щодо доцільності її відображення в маршрутній мережі міста.

За результатами проведення публічних слухань та в результаті аналізу одержаних пропозицій та зауважень до проекту рішення, оприлюдненого у засобах масової інформації 06.03.2014, присутніми було вирішено, що в цілому проект рішення виконкому міської ради «Про затвердження міської маршрутної мережі пасажирського транспорту» задовольняє потреби мешканців міста у перевезенні.

Відділ транспорту і зв'язку виконкому міської ради.

10 квітня 2014

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради