Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Міський голова Юрій Вілкул: У 2017 році в Кривому Розі буде відкрито 11 додаткових груп у дитячих садках та навчально-виховних комплексах

Створено: 2017-02-10 16:02:01Оновлено: 2017-02-10 16:04:58

З 2010 року під керівництвом Юрія Вілкула у Кривому Розі було відкрито 69 додаткових груп для малюків.

Кривий Ріг - в числі небагатьох міст України, де навіть у нинішній складний час продовжують вирішувати питання дошкільного виховання - в 2017 році буде створено ще 11 груп у діючих дитячих садках і на базі навчально-виховних комплексів номер 58 і 13. А в Покровському районі після реконструкції запрацюють два оновлених дитячих садка.

Закінчуються підготовчі роботи до відкриття в садочку № 20 по вулиці Глаголєва, який  будуть відвідувати  дев'яносто малюків.

Міський голова Юрій Вілкул проконтролював хід ремонтних робіт в дитячому садку номер 243 по вулиці Кропивницького.

 Садок великий, розрахований на 202 дитини, буде діяти 8 груп.

«Ми аналізуємо ситуацію у дитячих садках. Найбільша потреба в групах  - у жителів Покровського району - на 44 і 129 кварталах. Для цього ми реконструюємо і розширюємо дитячі садки, а також створюємо нові групи»,- сказав міський голова.

 Директор підрядної будівельної організації Віталій Науменко доповів меру: «На сьогодні повністю зроблена покрівля, утеплений дах, підвальне приміщення. Вже на 70% зроблено опалення з новими трубами, батареями, а також проведені роботи з електрики. На першому поверсі в групах буде підлога з підігрівом – дітям буде затишно і комфортно. Зараз розпочали  утеплювати  фасад з використанням сучасних енергозберігаючих технологій».

Міський голова поставив завдання, щоб вже 1 вересня діти прийшли в садок.

В. о. начальника управління освіти і науки Тетяна Кріпак підкреслила: «Під керівництвом мера Юрія Вілкула був розроблений Стратегічний план розвитку Кривого Рогу до 2025 року. У ньому є розділ «доступна та якісна освіта», який реалізується зараз на практиці. Завдяки такому системному підходу у нас є чітке розуміння, які садки і групи ми будемо відкривати, над чим ще потрібно працювати».


 

10 лютого 2017

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради