Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Внесення змін до показників міського бюджету забезпечить додаткові кошти на озеленення Кривого Рогу та розвиток охорони здоров’я

Створено: 2012-02-10 10:22:11Оновлено:

Ураховуючи наявність перевиконання дохідної частини міського бюджету 2011 року, зокрема залишку коштів, що склалися станом на 01.01.2012 на рахунках загального та спеціального фондів бюджету Кривого Рогу, у проекті рішення виконкому міської ради «Про погодження проекту внесення змін до показників міського бюджету на 2012 рік» пропонується розподілити їх частину. Куди запропоновано спрямувати ці кошти - розповіла заступник начальника фінансового управління Олена Рожко під час засідання виконкому міської ради.

По спеціальному фонду розподілятимуть 4 081,7 тис.грн. Зокрема частина коштів буде використана на заходи з озеленення території міста та на придбання й встановлення звукових пристроїв і секцій зворотного відліку часу на світлофорних об’єктах. Також додатково кошти виділять на придбання спортивного обладнання для облаштування спортивних майданчиків на території комунальних дитячих оздоровчих таборів «Слава» та «Сонячний» тощо.

Олена Василівна повідомила, що по загальному фонду кошти розподілятимуться у сумі 10 919,5 тис.грн. З них: на фінансову підтримку КП «Криворіжавтотранс» для виплати заробітної плати та погашення заборгованості з податку на землю буде виділено 140,0 тис.грн, КП «Ритуал» для погашення заборгованості по заробітній платі та сплату податку на прибуток – 1 779,5 тис.грн.

Крім того, у зв’язку з реформуванням галузі «Охорона здоров’я» на надання субвенції обласному бюджету буде виділено коштів у сумі 9 000,0 тис.грн.

(0564)92 13 03, [email protected]

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради