Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

З НОВИМ РОКОМ ТЕРНІВЧАНИ!

Створено: 2019-01-10 09:19:56Оновлено: 2019-01-10 09:22:45

Проект міського голови Ю.Г. Вілкула – «ВІЗА МОБІЛЬНА» - серед переможців Всеукраїнського конкурсу «Кращі практики місцевого самоврядування у 2018 році», підсумки якого підбито Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України до Дня місцевого самоврядування (посів  почесне трете місце). Його популярність серед криворіжців зростає щодня.

 

 

Тільки вчора  адміністратори ЦНАПу  «Віза» обслуговували ветерана. Привезли готові документи з державної реєстрації права власності на нерухоме майно та привітали його зі святом.

 

 

 

 

 

 

 

А сьогодні, сніжними дорогами, Мобільний офіс виїхав у Тернівський район. Спеціальний автомобіль - трансформер, в якому мешканці міста, змогли у форматі «єдиного вікна» отримати необхідні послуги безпосередньо за місцем проживання.

 

Адміністратор, державний реєстратор, фахівці відділу прописки, соціального захисту оформлювали субсидії, прописку і виписку, приймали документи на реєстрацію бізнесу, консультували з питань оформлення біометричних паспортів.

Також люди активно цікавилися пакетними послугами за різними життєвими ситуаціями, в першу чергу: «Народження дитини», «Втрата близької людини», «Втрата документів».

 

Довідково: замовити  безкоштовне виїзне обслуговування на дому, у лікарні  із використанням спеціального обладнання – мобільних кейс-офісів або зробити заявку на виїзд Мобільного офісу муніципальних послуг можна звернувшись на  «гарячу»  лінію  Центру «Віза» - 0 800 500 459

 

 

Ми працюємо для Вас!

# ВсеБудеЦНАП!

 

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
тел. 0-800-500-459 (безкоштовно), 493-08-28
e-mail:
 [email protected]

10 січня 2019

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради