Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Про відстеження результативності дії регуляторних актів - рішень виконкому міської ради від:

Створено: 2014-10-09 08:29:37Оновлено: 2014-10-09 08:32:28

Про відстеження результативності дії регуляторних актів

Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» розробниками регуляторних актів в місячний термін здійснюються заходи з відстеження результативності дії та приймаються пропозиції щодо рішень виконкому міської ради від:

08.09.2010 №254 «Про затвердження норм надання послуг із вивезення побутових відходів» (періодичне відстеження  з 14.10.2014) за показниками:

  • поліпшення санітарно-епідеміологічного стану міста;
  • підвищення якості надання послуг із вивезення побутових відходів та рівня організації робіт у сфері поводження з побутовими відходами;
  • обсяг наданих послуг із вивезення побутових відходів;
  • моніторинг кількості :
  • звернень громадян щодо надання послуг із вивезення побутових відходів;
  • складених адміністративних протоколів та обсяг сплачених штрафів за порушення вимог щодо поводження з відходами;
  • забезпечення стабільної роботи підприємств-виконавців послуг із вивезення побутових відходів;
  • рівень оплати послуг із вивезення побутових відходів.

Розробником цього регуляторного акту є управління благоустрою та житлової політики виконкому міської ради (50101, м.Кривий Ріг, пл.Радянська, 1, каб. 550, тел.440-02-38, електронна адреса: u.jkg@kr.gov.ua).

Вищезазначене рішення оприлюднено в міській комунальній газеті «Червоний гірник» 14.09.2010 №140 та розміщено на офіційному сайті виконкому міської ради в мережі Інтернет www.kryvyіrih.dp.ua у підрозділі «Регуляторна політика» розділу «Законодавча база»;

- 08.04.2014 №114 «Про затвердження міської маршрутної мережі пасажирського транспорту» (базове відстеження  з 15.10.2014) за показниками:

  • якість надання послуг пасажирського транспорту загальноміського користування;
  • безпека перевезення пасажирів на міських маршрутах загального користування;
  • моніторинг кількості:
  • звернень громадян з питань коригування міської маршрутної мережі пасажирського транспорту;
  • звернень перевізників – суб’єктів господарювання, на яких поширюється дія акта, з питань коригування міської маршрутної мережі пасажирського транспорту.

Розробником цього регуляторного акту є відділ транспорту і зв’язку виконкому міської ради (50101, м.Кривий Ріг, пл.Радянська, 1, каб. 151, ,тел. 74-70-49, електронна адреса: [email protected])

Вищезазначене рішення оприлюднено в міській комунальній газеті «Червоний гірник» 15.04.2014 №29 та розміщено на офіційному веб-сайті виконкому міської ради в мережі Інтернет www.kryvyіrih.dp.ua у підрозділі «Регуляторна політика» розділу «Законодавча база».

Додаткову інформацію із зазначених питань можна отримати в управлінні розвитку підприємництва виконкому міської ради (50101, м.Кривий Ріг, пл.Радянська, 1, каб. 513,тел. 74-70-63).

З графіком здійснення заходів з відстеження результативності дії регуляторних актів відділами, управліннями, іншими виконавчими органами міської ради на 2014 рік, затвердженим рішенням виконкому міської ради від 11.12.2013 №374, зі змінами можна ознайомитися на офіційному веб-сайті виконкому міської ради в мережі Інтернет www.kryvyіrih.dp.ua у підрозділі «Регуляторна політика» розділу «Законодавство» та на сайті «Криворізького ресурсного центру» в розділі «Актуально».

З інформацією стосовно проведення публічних слухань з питань обговорення цілей, задекларованих при прийнятті діючих регуляторних актів під час здійснення заходів щодо відстеження результативності їх дії можна ознайомитися на порталі «Криворізький ресурсний центр» http://www.krogerc.info в підрозділі «Публічна експертиза регуляторних актів» розділу «Регуляторна діяльність. Підприємництво», на офіційному веб-сайті виконкому міської ради в мережі Інтернет www.kryvyіrih.dp.ua у підрозділі «Регуляторна політика» розділу «Інформаційна база», на інформаційних стендах в приміщенні Центру надання адміністративних послуг «Муніципальний центр послуг м. Кривого Рогу».


 

09 жовтня 2014

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради