Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

На публічне обговорення (оприлюднення) виноситься проект регуляторного акта

Створено: 2016-08-09 08:41:07Оновлено: 2016-08-09 08:43:32

УВАГА!

На публічне обговорення (оприлюднення) виноситься проект регуляторного акта – рішення міської ради «Про затвердження Положення про порядок продажу земельних ділянок комунальної власності (або прав на них) на території міста Кривого Рогу» та аналіз його регуляторного впливу. Зауваження та пропозиції будуть прийматись в письмовому вигляді від громадян, суб’єктів господарювання, їх об’єднань, наукових установ та консультативно-дорадчих органів у здійсненні державної регуляторної політики в місячний термін управлінням розвитку підприємництва виконкому міської ради (поштова адреса: 50101, м. Кривий Ріг, площа Молодіжна, 1,      каб. 510, тел. 74-39-72, електронна адреса: [email protected]) та управлінням містобудування, архітектури та земельних відносин виконкому міської ради (поштова адреса: 50101, м. Кривий Ріг, площа Молодіжна, 1,      каб. 520, тел.92-13-81, 74-24-33, електронна адреса: [email protected]).              А також на електронні почтові скриньки виконкому міської ради radakr@ukrpost.ua і виконкомів районних у місті рад Дзержинської, Довгинцівської, Жовтневої, Інгулецької, Центрально-Міської, Саксаганської, Тернівської: 

dzr_vk@ukrpost.ua, [email protected], zhv_vk@ukrpost.ua,ing.zagal104@ukr.net, cg-ispolkom-zag@mg.dp.ua, [email protected],trn_vk1@ukrpost.ua.

Крім того з вказаним проектом та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитися на офіційних веб-сторінках в мережі Інтернет:

виконкому міської ради у підрозділі «Регуляторна політика» розділу «Інформаційна база»www.kr.gov.ua;

виконкомів районних у місті рад Дзержинської, Довгинцівської, Жовтневої, Інгулецької, Саксаганської, Тернівської, Центрально-Міської: www.dzr.gov.ua, www.dlgr.gov.ua, www.zhrkrog.gov.ua, www.ing-org.gov.ua, www.srvk.gov.ua, www.trnvk.gov.ua, www.vykonkom-tsmkr.gov.ua.


 

09 серпня 2016

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради