Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

К. Павлов: Мешканці не повинні страждати через безвідповідальне ставлення підприємств, які проводять аварійні або ремонтні роботи. Ми вже впроваджуємо новий підхід у поводженні з «розкопами»

Створено: 2021-04-09 14:08:25Оновлено: 2021-04-09 14:23:59

Міський голова Костянтин Павлов поставив завдання перед керівниками  підприємств та служб, що надають послуги жителям з тепло-водо та газопостачання,  а також дорожникам та управителям вже зараз змінити господарський підхід під час усунення аварійних ситуацій та проведення планових робіт. Мова йде про так звані «розкопи». 

За  дорученням мера розроблений та вже впроваджується  принципово новий підхід  роботи у цьому напрямку: місця розкопів повинні бути огороджені, має бути розміщений   відповідний паспорт даного об’єкту, а ті підприємства, які проводять розкопки, зобов'язані навести після себе повний порядок, у тому числі, і  асфальтування. 

На розширеній нараді з питань весняного благоустрою мер зазначив, що  у цьому питанні показовим є приклад роботи «Водоканала». Під час виконання земляних  робіт  встановлюється  огородження місць розкопів, щоб  забезпечити безпеку мешканців, розміщується паспорт об’єкту з інформацією  про виконавця робіт та терміни  їх виконання. 

«У нас є спільна мета -  зробити рідний Кривий Ріг   ще більш  гарним, охайним та чистим. І маємо  мобілізувати всі зусилля  задля  цього. Так, дійсно, проблема з «розкопами» у місті існує і  зараз ми кардинально  змінюємо роботу  у цьому напрямку. Мешканці не повинні страждати через  безвідповідальне   ставлення   комунальних служб, що проводять  аварійні  або ремонтні  роботи! У мене є питання  до підприємств «Криворіжтепломережі» та «Теплоцентралі» і я  вимагаю від керівників вже зараз усунути недоліки  та змінити підходи у поводженні з місцями розкопів. А найголовніше - ті підприємства, які проводять розкопки, зобов'язані навести після себе повний порядок і  якщо було порушене дорожнє покриття, провести  асфальтування», - наголосив мер Костянтин Павлов. 

       

09 квітня 2021

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради