Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

У Кривому Розі визначено кращий двір, будинок , будинок ОСББ та кращого управителя ОСББ

Створено: 2012-06-08 07:13:40Оновлено:

З метою проведення благоустрою та приведення у належний стан території міста протягом травня місяця поточного року у всіх районах Кривого Рогу за розпорядженням міського голови Юрія Вілкула проводилися конкурси на кращий будинок, будинок ОСББ, двір та конкурси на кращого управителя об’єднання співвласників багатоквартирних будинків. Всього у конкурсі взяли участь 106 будинків і дворів міста.

Нещодавно серед переможців районних конкурсів проведено відповідний міський конкурс, під час якого тимчасова комісія з проведення міських конкурсів на кращий благоустрій двору, будинку, кращого управителя будинку серед органів самоорганізації населення та об’єднань співвласників багатоквартирного будинку визначила переможців. Так у номінації «Кращий двір» переможцем став двір житлового будинку №16 по вулиці Косигіна у Тернівському районі. У номінації «Кращий будинок» отримав перемогу будинок №30 мікрорайону 5-й Зарічний Жовтневого району. Номінанти конкурсу оцінювалися за наступними критеріями: наявність на подвір’ї будинку малих архітектурних форм, упорядкованість при будинкової території та зелених насаджень, належний стан лавочок та зон відпочинку, привабливий зовнішній вигляд будинку, належний санітарно-технічний стан під’їздів та інші.

Великої популярності набувають сьогодні у місті об’єднання співвласників багатоквартирних будинків. Управителі ОСББ – це сьогодні справа нова і перспективна. Вони знаходяться в активному пошуку нових форм роботи. В конкурсі всього взяли участь 26 управителів ОСББ міста. Під час проведення конкурсу між ними розгорнулася напружена боротьба за звання бути кращим, адже умови конкурсу включали багато різних критеріїв діяльності людей, які сьогодні виконують доволі непросту роботу. Це – наявність організаційних здібностей та досвіду у вирішенні проблемних питань , знання норм і правил утримання будинку, проведення роботи з мешканцями щодо своєчасної оплати наданих житлово-комунальних послуг, а головне – активність в роботі. Тож виборола першість у цій номінації - «Кращий управитель будинку»- голова правління ОСББ «Цереус», управитель ОСББ «Цереус 4», «Цереус 5», «Пафос» Деомідова Тамара Миколаївна.

Також за результатами конкурсу в номінації «Кращий будинок ОСББ» переможців два - будинок №1 по вулиці Ярославській Інгулецького району (управитель - голова правління ОСББ «Ярославська-1» Тетяна Свириденко) та будинок №10 по вулиці Тухачевського Жовтневого району (управитель - голова правління ОСББ «Аміне» Любов Грабська).

(0564)92 13 03, [email protected]
© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради