Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

До кінця року у Кривому Розі буде завершено капітальний ремонт двох плавальних басейнів

Створено: 2017-02-08 11:02:44Оновлено: 2017-02-08 11:05:02

Міський голова Юрій Вілкул проконтролював хід виконання ремонтних робіт двох комунальних басейнів - у десятій і першої дитячо–юнацьких спортивних школах. За дорученням міського голови тут буде зроблено капітальний ремонт не тільки самих басейнів, систем вентиляції, а також будуть відремонтовані душові, роздягальні та встановлено сучасне освітлення.

Директор ДЮСШ № 1 Юрій Субота сказав: «Завдяки системній роботі керівництва міста, навіть у цей важкий час Кривий Ріг не тільки зберігає, але і розвиває мережу дитячо-юнацьких спортивних шкіл. Діти мають можливість безкоштовно займатися улюбленими видами спорту. Тоді як в інших містах це давно вже переведено на комерційну основу».

«Наш басейн - один із найбільших в місті. Щодня його відвідує до 1000 чоловік. Це і вихованці відділення з плавання та групи здоров'я. Басейн не ремонтувався майже сорок років. І коли в минулому році були розпочаті ремонтні роботи, в процесі довелося кілька разів коригувати проект. Були проблеми і з виконанням фінансових зобов'язань з боку області, оскільки вони надають нам обласну субвенцію на проведення ремонту. Тут нам дуже допомогло місто і зараз з упевненістю можемо говорити про те, що роботи будуть закінчені до нового навчального року»,- сказав Ю. Субота.

Директор ДЮСШ №10 Ремінський Володимир доповів міському голові, що вже проведено капітальний ремонт системи каналізації, роздягалень, душових, освітлення і стелі басейну в їх закладі.. Найближчим часом будівельники перейдуть безпосередньо до ремонту самої чаші 25-метрового басейну.

Юрій Вілкул розкритикував темпи виконання ремонту і поставив завдання переглянути графік робіт. «Басейн має бути повністю зроблений і готовий до прийому плавців до кінця квітня. В цілому, у нас в місті діє п'ять комунальних басейнів, їх відвідує понад чотири тисячі дітей і дорослих. Кожен рік ми виділяємо гроші з міського бюджету на їх підтримку та проведення поточних ремонтів. Але, всі ми прекрасно розуміємо, що останній раз басейни капітально ремонтувалися років тридцять тому. І, якщо ми хочемо, щоб наші вихованці добивалися високих результатів у плаванні, гідно представляли Кривий Ріг на змаганнях, необхідні кардинальні зміни».

Під керівництвом мера щорічно приймається міська програма підтримки спорту. У планах на 2017 рік - завершення капремонтів басейнів в ДЮСШ 10 і 1. В перспективі плануються ремонти ще трьох комунальних басейнів - в ДЮСШ 8, 6 і 2.

Довідково:


В рамках міської програми мера Юрія Вілкула з  підтримки спорту в Кривому Розі в 2016 році:

- було розпочато реконструкцію запасного футбольного поля спорткомплексу "Металург" Металургійний район (демонтажні роботи, дренаж і основи поля під синтетичне покриття "Штучна трава", мережі зовнішнього освітлення та водовідведення, будівництво фундаменту, монтаж металоконструкції трибун). Роботи будуть завершені у другому кварталі 2017;

- проведено капітальний ремонт з встановлення теплових насосів для обігріву води в плавальному басейні ДЮСШ №2, Інгулецький район.

 - замінені вікна на металопластикові в спортивному залі ДЮСШ №3, Центрально-Міський район.

 - проведено капітальний ремонт системи опалення, водовідведення та електроосвітлення в ДЮСШ №4, Покровський район.

 - проведено поточний ремонт по заміні труб водопостачання і електроосвітлення в приміщенні басейну ДЮСШ №6 Покровського району.

 - проведено капітальний ремонт по заміні вікон на металопластикові в спортивному залі боротьби і художньої гімнастики, ремонт системи каналізації, душових ДЮСШ №5 Тернівського району

- проведено капітальний ремонт фасаду будівлі ДЮСШ №9, Довгинцівський район.


 

08 лютого 2017

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради