Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Міський голова Юрій Вілкул привітав ветеранів Великої Вітчизняної війни на урочистому прийомі

Створено: 2013-05-07 16:30:16Оновлено:

7 травня у виконкомі міської ради відбувся урочистий прийом, на якому міський голова привітав ветеранів Кривого Рогу з 68-ю річницею перемоги у Великій Вітчизняній війні. «Хочу висловити щиру вдячність за стійкість, мужність та героїзм, які ви проявили як в роки війни, так і в післявоєнний час. Ми робимо все можливе, аби підтримати вас, й пишаємося вашим особливим духом патріотизму, який ви передаєте молоді».

Одним із пріоритетних напрямків діяльності міської влади є соціальний захист ветеранів. Окрема увага - до питань медичного обслуговування та оздоровлення. У лікувальних закладах створено 114 палат для ветеранів. Ветерани війни отримали пільгові медикаменти на 898 тис. гривень. Санаторно-курортні путівки надано 259 ветеранам. Близько 700 тис. гривень буде спрямовано на капітальний ремонт житла 20 ветеранів. Також у поточному році з міського бюджету виділено більше 900 тис. грн на підтримку міської ветеранської організації .

«У Кривому Розі – особливе ставлення до ветеранів. Ми намагаємося підтримати та оточити турботою кожного», – підкреслив Юрій Вілкул.

На додачу до теплих слів привітань міський голова вручив 25 ветеранам обласні та міські нагороди - пам’ятні медалі «За розвиток Дніпропетровської області», нагрудні знаки «За розвиток регіону», Почесні грамоти Дніпропетровської облдержадміністрації, грамоти Криворізької міської ради.

Урочисті заходи, присвячені 68-й річниці перемоги у Великій Вітчизняній війні у Кривому Розі тривають: 8 травня у 14.00 відбудеться парад та символічне запалення факелів біля монументу «Перемога», того ж дня о 16 годині у міському академічному театрі ім. Т. Шевченка проходитимуть загальноміські урочистості до Дня Перемоги. А 9 травня ветерани прийматимуть поздоровлення на святкових заходах, що відбудуться у кожному районі міста.

Відділ преси та інформації апарату міської ради і виконкому
(0564)440-04-32, [email protected]




© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради