Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

О. Вілкул: У Кривому Розі зміни руху евакуаційних потягів тепер можна дізнатися в Viber, Telegram, Facebook, Instagram. Підписуйтесь!

Створено: 2022-03-07 16:04:23Оновлено: 2022-03-07 16:05:48

Військова адміністрація Кривого Рогу створила офіційні акаунти у Viber, Telegram, Facebook, Instagram під назвою «‼️Розклад потягів‼️Кривий Ріг ОФІЦІЙНИЙ». На них буде розміщений розклад відправлення потягів з міста Кривий Ріг, а також зміни в розкладі. Це дуже важливо під час евакуації населення.

Залізничники продовжують активну роботу з перевезення громадян, що опинилися в небезпеці внаслідок російської агресії.

Зважаючи на воєнний стан у країні, деякі евакуаційні рейси можуть зазнавати змін в часі відправлення та відмінятись. Тож графік може змінюватись залежно від оперативної ситуації. Цю інформацію можна буде оперативно отримувати в акаунтах «‼️Розклад потягів‼️Кривий Ріг ОФІЦІЙНИЙ».

Щоб підписатися, переходьте за цими посиланнями:

Viber:https://invite.viber.com/?g2=AQBJxrxlNHexvE7Y49UkFfeS8qqi5GiCfFiQqb0LasAWg6RaCyJV3u0XiiWbso3r

Telegram:https://t.me/rozklad_potyag_KR

Facebook:https://www.facebook.com/rozklad.potyag.kr

Instagram:https://instagram.com/rozklad_potyag_kr?utm_medium=copy_link

Нагадаємо, за завданням начальника Військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Вілкула на залізничному вокзалі обладнана кімната медичної допомоги, а також можна цілодобово безкоштовно випити чай з печивом. Для недопущення тисняви під час посадки на потяги в посиленому режимі працюють правоохоронці.

07 березня 2022

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради