Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Для зручності криворіжців міський ресурсний центр розширює перелік послуг

Створено: 2018-03-07 10:20:58Оновлено: 2018-03-07 13:05:08

За завданням мера Юрія Вілкула з березня розпочав роботу новий додатковий розділ для підприємців, а в розділі «Міська маршрутна мережа пасажирського автотранспорту» можна також дізнатися графік руху автобусів № 302, 228, 228а.

Начальник відділу стратегії розвитку електронних інформаційних ресурсів  Людмила Підвальна сказала: «Розширюючи можливості криворізького порталу, ми робимо ще більш доступною для жителів всю публічну і соціально важливу інформацію».

Зайшовши на новий ресурс «Тимчасові споруди» в кінці березня, містяни зможуть ознайомитися з картою місць розміщення об'єктів сезонної торгівлі. Такий розділ буде цікавий, в першу чергу, підприємцям.

Також, ще у 3-х модулях з'явилися нові можливості. В розділі "Відкритий бюджет" тепер можна переглядати інформацію про виконання міського та районного бюджетів за 2017 рік і бачити показники бюджету-2018. В розділі "Экомоніторинг" мешканці можуть переглядати середньодобові показники стану атмосферного повітря, які оновлюються щодня.

Всю цю інформацію можна знайти, зайшовши на сторінку порталу.

«За завданням мера Юрія Вілкула ми також працюємо над створенням мобільного додатку «Мій Кривий Ріг». Це буде зручний помічник жителям нашого міста. Зайшовши в програму зі свого мобільного телефону, вони зможуть, не витрачаючи час, знайти необхідну інформацію і завжди будуть в курсі всіх подій у місті», - підкреслила Л. Підвальна.

 

Довідково:

Нещодавно головна сторінка порталу "Криворізький ресурсний центр" змінила  свій дизайн. Була створена мобільна версія окремих розділів.

Створено новий програмний модуль "Соціальна допомога" і два нових ресурси «Підприємство, яке надає послуги із збирання, перевезення та захоронення побутових відходів» та «Встановлені тарифи на послуги з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій, які надаються населенню».

У модулі «Моніторинг ефективності впровадження Стратегічного плану розвитку міста» створено новий зручний для користувачів інтерфейс. У «Путівнику інвестора» оновилися 5 інвестиційних проектів: «Створення тепличного господарства», «Центр сучасного мистецтва», «Криворізька мінеральна вода», «Комплексна реконструкція території у районі 44-го кварталу», «Індустріальний парк «Кривбас».


 

07 березня 2018

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради