Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Ю. Вілкул привітав криворізьких військовослужбовців з Днем Збройних сил України

Створено: 2021-12-06 13:42:43Оновлено: 2021-12-06 13:50:41

В.о. міського голови Юрій Вілкул вручив високу міську відзнаку нагрудний знак «За заслуги перед місто» III ступеню директору Криворізького ліцею –інтернату з посиленою військово - фізичною підготовкою Віталію Юрченко, Олександру Бритвичу, старшому офіцеру напрямків управління тероборони військової частини А 1314, Олександру Губаренко, військовому комісару Криворізького терцентру комплектування та соціальної підтримки і Сергію Дарєєву, військовому комісару Нікопольського терцентру комплектування та соціальної підтримки; II ступеню – Андрію Трояну, командиру відділення забезпечення взводу спецробіт ремонтної роти автомобільної техніки ремонтно-відновлювального батальйону ВЧ А 3283, військовому комісару Покровсько-Тернівського районного терцентру комплектування та соціальної підтримки Миколі Короленко, Олександру Хавренко, військовому комісару Металургійно- Довгинцівського об’єднаного районного терцентру комплектування та соцпідтримки.

«Ми з гордістю можемо говорити, що наші воїни з честю виконують військовий обов’язок, захищають незалежність та неподільність рідної країни на Сході України. Ви ще раз підтверджуєте, що криворіжці - сильні духом люди із сталевим характером. І, в свою чергу, хочу вас запевнити – місто завжди підставить вам надійне плече підтримки!», - підкреслив Ю. Вілкул.

У Кривому Розі розташовані військові частини: А3283 (танкова бригада), А0934, А0423, А1823, А1314Т0400.

«У непрості часи випробування на міцність та силу духу, Кривий Ріг згуртувався та об’єднав зусилля всіх, кому небайдужа доля рідного міста, країни, наших хлопців. Ми одні з перших в Україні створили міський Штаб допомоги криворізьким військовослужбовцям. Ми збирали солдатам та відправляли на передову одяг, техніку, купували бронежилети і ця велика та важлива робота продовжується. Надаємо також допомогу і в облаштуванні належних умов військових при виконанні завдань на Сході України. Вирішуються питання, що стосуються підтримки на належному рівні військових частин, умов проживання та несення служби земляками», - зазначив Юрій Вілкул.

Кривий Ріг перший в країні прийняв комплексну Програму підтримки учасників АТО (ООС) та членів їх сімей. Починаючи з 2014 року з міського бюджету на виконання Програми спрямовано понад 216 млн грн. У цьому році на соціальну підтримку воїнів та сімей учасників АТО виділено більше 46 млн грн.

06 грудня 2021

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради