Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Чому батьки немовлят обирають «Візу»? (новий зміст «пакетної» послуги «Народження дитини»)

Створено: 2019-03-06 14:26:26Оновлено: 2019-03-06 14:28:19

Для того, щоб оформити перші документи дитини легко і швидко, ще понад два роки тому міським головою Ю.Г.Вілкулом ініційовано проект надання послуг одним «пакетом» «Народження дитини», який на сьогодні містить 10 послуг.

В Центрі адміністративних послуг «Віза» та його територіальних підрозділах, подавши заяву на оформлення «пакетної»  послуги «НАРОДЖЕННЯ ДИТИНИ» можливо :

 - оформити  свідоцтво про народження дитини, закордонний паспорт для неї, пільги з оплати житлово-комунальних послуг для багатодітних сімей, посвідчення батьків багатодітної родини та дітей з багатодітної родини, допомогу при народженні дитини,

 довідку про присвоєння реєстраційного номеру облікової картки платника податків для новонароджених дітей (після узгодження порядку взаємодії ЦНАПу із Головним управлінням ДФС у Дніпропетровській області),

зареєструвати  місце проживання немовляти та  зареєструвати дитину в електронну чергу до дитсадку ,

- отримати інформацію про можливість зарахування дитини до школи, про перелік комунальних некомерційних підприємств «Центри первинної медико-санітарної допомоги» Криворізької міської ради.

Окрім того, цю послугу можливо оформити і у пологових будинках та навіть вдома, замовивши в ЦНАПі «Віза» послуги кейс-адміністратора.

 

Звертайтесь до Центру «Віза» за отриманням пакетної послуги «НАРОДЖЕННЯ ДИТИНИ», оскільки в одному місці ви отримаєте всі послуги, пов’язані з  народженням малюка, одночасно і безкоштовно.  Адміністратори Центру завжди допоможуть Вам.

 

 

Ми працюємо для Вас!

# ВсеБудеЦНАП!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
тел. 0-800-500-459 (безкоштовно), 493-08-28
e-mail:
 [email protected]

 

06 березня 2019

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради