Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Достовірність поданих документів – відповідальність заявника

Створено: 2018-03-06 14:29:46Оновлено: 2018-03-06 14:31:42

Іноді незначна дрібниця стає на шляху у грандіозних планів: описка невідомого діловода двадцятилітньої давнини у важливому документі заважає придбати будинок Вашої мрії або, нарешті, зареєструвати ОСББ і навести лад у себе вдома. Неписаним правилом для працівника  виконкому Криворізької міської ради в таких випадках є пошук оптимального шляху вирішення проблеми, надання всієї можливої допомоги людині, яка через банальну орфографічну помилку або забутий підпис змушена витрачати свій час.

Та трапляються й інші ситуації, коли, знаючи про те, що помарка або відсутність підпису стане на заваді здійсненню задуманого деякі недобросовісні заявники самостійно виправляють описки, проставляють підписи посадових осіб, заповнюють пропущені місця в бланках документів. Маючи нігілістичний погляд на державну реєстрацію, деякі наші городяни не вбачають нічого дурного в таких вчинках, розглядаючи подібні виправлення виключно як вирішення своєї проблеми. Змушені нагадати, що відповідно до українського законодавства, відповідальність за достовірність даних, що містяться в документах, поданих для державної реєстрації прав, несе заявник , а подібні вчинки розглядаються, як кримінальний злочин, за який передбачено відповідальність аж до позбавлення волі.

Всім мешканцям Кривого Рогу, хто зіштовхнувся з проблемою помилок у документах, необхідних для реєстрації житла та бізнесу пропонуємо не займатися «самодіяльністю».

Ми працюємо для Вас!

Наші контакти:

Управління з питань реєстрації виконкому Криворізької міської ради:

м. Кривий Ріг, вул. Героїв АТО, буд. 30; тел. 92-03-34, 92-03-22, 74-29-49;      

e-mail: [email protected].

Центр адміністративних послуг «Віза»: м. Кривий Ріг, пл. Молодіжна, 1;

«ГАРЯЧА ЛІНІЯ»- 0-800-500-459; e-mail: [email protected].

 


 

06 березня 2018

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради