Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Про відстеження результативності регуляторного акта

Створено: 2022-01-06 09:49:52Оновлено: 2022-01-06 09:51:43

Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» з 06.01.2022 року у місячний термін відповідальним (управлінням транспорту та телекомунікацій виконкому Криворізької міської ради) за підготовку проєкту регуляторного акта - рішення виконкому міської ради «Про встановлення в м. Кривому Розі тарифів на послуги з перевезення пасажирів та багажу автобусними маршрутами загального користування» здійснюються заходи з базового відстеження його результативності за показниками:

-   розмір надходжень до державного та місцевих бюджетів і державних цільових фондів, пов'язаних з дією акта;

-   кількість суб'єктів господарювання, на яких поширюватиметься дія акта;

-   розмір коштів і час, що витрачатимуться суб'єктами господарювання та/або фізичними особами, пов'язаними з виконанням вимог акта: ознайомлення з вимогами регуляторного акта;

-   рівень поінформованості суб'єктів господарювання та/або фізичних осіб з основних положень акта;

-   кількість звернень громадян до органів місцевого самоврядування з питання недотримання автоперевізниками тарифів на послуги з перевезення пасажирів та багажу автобусними маршрутами  загального користування;

-   кількість звернень суб’єктів господарювання - перевізників до органів місцевого самоврядування, у зв’язку зі зміною умов виробничої діяльності та реалізації послуг, що не залежать від господарської діяльності перевізника, у тому числі в разі зміни вартості палива більш ніж на 10%.

Зауваження та пропозиції в письмовій формі приймаються з 06.01.2022 в місячний термін:

-   управлінням транспорту та телекомунікацій виконкому Криворізької міської ради (поштова адреса: 50101, м. Кривий Ріг, пл. Молодіжна, 1, каб. 365, тел. (0564) 92-02-75, електронна адреса: [email protected]);

-   управлінням розвитку підприємництва виконкому Криворізької міської ради (поштова адреса: 50101, м. Кривий Ріг, пл. Молодіжна, 1, каб. 510, тел. (056) 493-08-71, електронна адреса: [email protected]).

а також на електронні поштові скриньки виконкому Криворізької міської ради [email protected] і виконкомів районних у місті рад Металургійної, Довгинцівської, Покровської, Інгулецької, Саксаганської, Тернівської, Центрально-Міської: dzr_vk@ukr.net, dlgr@dlgr.gov.ua, [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected]

Додатково буде проведено громадські слухання з метою обговорення проєкту рішення виконкому міської ради «Про встановлення в м. Кривому Розі тарифів на послуги з перевезення пасажирів та багажу автобусними маршрутами загального користування» та аналізу його регуляторного впливу; оцінки стану суспільних відносин, на врегулювання яких спрямована дія акта.

Дата, місце та час його проведення: 01.02.2022, о 15.00, у режимі відеоконференції з використанням сервісу Zoom (приєднатися до відеоконференції можна за посиланням https://zoom.us/j/98381815170?pwd=ZUhCQ2ZuTEtFcFRTR0tpN2dNZU82QT09, ідентифікатор конференції: 983 8181 5170, код доступу: HPs6r6).

Тема громадських слухань: обговорення проєкту рішення виконкому міської ради «Про встановлення в м. Кривому Розі тарифів на послуги з перевезення пасажирів та багажу автобусними маршрутами загального користування» та аналізу його регуляторного впливу; оцінки стану суспільних відносин, на врегулювання яких спрямована дія акта.

Інформація про те, де можна ознайомитися з матеріалами громадських слухань: на офіційному вебсайті Криворізької міської ради та її виконавчого комітету в мережі Інтернет https://kr.gov.ua (підрозділ «Регуляторна політика» підрозділ «Обговорення проєктів регуляторних актів») з 06.01.2022.

Участь у громадських слуханнях можуть узяти дієздатні члени територіальної громади віком від 18 років, суб’єкти господарювання, об’єднання (громадські, суб’єктів господарювання), наукові установи та консультативно-дорадчий орган у здійсненні державної регуляторної політики.

Інформацію щодо результатів громадських слухань з обговорення вищезазначеного регуляторного акта буде оприлюднено на офіційному вебсайті Криворізької міської ради та її виконавчого комітету, у міській газеті «Червоний гірник».

Додаткову інформацію можна отримати в управлінні розвитку підприємництва виконкому Криворізької міської ради (пл. Молодіжна, 1, м. Кривий Ріг, 50101, каб. 512, 513, тел. 92 25 89).

 

06 січня 2022

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради