Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

04.06.2019 року в приміщенні виконкому Криворізької міської ради відбувся семінар `Підвищення енергоефективності в ОСББ. Співпраця з Фондом енергоефективності України`

Створено: 2019-06-05 11:46:59Оновлено: 2019-06-05 11:49:52

 04.06.2019 року в приміщенні виконкому Криворізької міської ради відбувся семінар "Підвищення енергоефективності в ОСББ. Співпраця з Фондом енергоефективності України" в рамках спільного проекту ЄС/ПРООН "Об’єднання співвласників будинків для впровадження сталих енергоефективних рішень" (HOUSES). Вищезазначений проект надає підтримку об'єднанням співвласників будинків у формуванні, організаційному становленні та подальшому впровадженню енергоефективних рішень. 

У семінарі прийняли участь представники вже діючих ОСББ міста Кривого Рогу, а також ініціативні групи мешканців житлових будинків, які лише мають намір створити ОСББ.

В рамках семінару розглядалися питання щодо нового законодавства у сфері енергоефективності, програм Фонду енергоефективності та механізмів фінансування, які він пропонує. Крім того, Олена Харченко – регіональний координатор ПРООН з досягнення Цілей сталого розвитку в Дніпропетровській області розповіла про проект HOUSES та запропонувала активістам, які мають намір, створити ОСББ, брати участь в консультаціях, які проводяться в рамках проекту, з питань створення ОСББ, ведення бухгалтерії та фінансового менеджменту, пошуку та отримання фінансування для ініціатив по покращенню стану будинків.  

 Додаткова інформація:

Проект HOUSES запрошує до співпраці: представників ініціативних груп, мотивованих до створення ОСББ, представників житлово-будівельних кооперативів, що мають намір реорганізуватися в ОСББ та представників діючих ОСББ, які потребують підготовки та навчання.

Подати заявку на участь в проекті HOUSES можна за посиланням http://houses.in.ua/

Контактна особа в Дніпропетровській області – Харченко Олена, тел.: 066 712 03 09, e-mail: [email protected] 

Програма "Фонд енергоефективності України" запрошує представників ОСББ, які мають намір впровадити енергоефективні заходи у своїх будинках.

Детальна інформація на сайті www.ifc.org

Контактна особа в Дніпропетровській області – Арінічева Наталія, тел. 066 495 18 88,  e-mailab050968ans@gmail.com

05 червня 2019

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради