Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Обговорено питання участі Кривого Рогу в проекті «Підтримка впровадження та розвитку громадського бюджету»

Створено: 2018-03-05 10:54:14Оновлено: 2018-03-05 10:55:55

02 березня 2018 року відбулася зустріч міського голови Вілкула Ю.Г. з представниками Фундації українсько-польської співпраці ПАУСІ Леонідом Доносом, Наталією Винниченко та координатором проектів німецької федеральної компанії GIZ Георгієм Морозовим.

Під час зустрічі було презентовано досвід нашого міста в проведенні вже трьох конкурсів "Громадський бюджет", представлено напрацювання та плани щодо наступного конкурсу "Громадський бюджет-2019" та обговорено питання участі Кривого Рогу в проекті «Підтримка впровадження та розвитку громадського бюджету».

Довідково:

Фундацією українсько-польської співпраці ПАУСІ було оголошено конкурс щодо участі міст Харківської, Дніпропетровської та Запорізької області у проекті «Підтримка впровадження та розвитку громадського бюджету».

Проект реалізується Фундацією українсько-польської співпраці ПАУСІ у рамках проекту «Підтримка територіальних громад України у зв’язку зі збільшенням кількості внутрішньо переміщених осіб», що виконуються німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, що діє за дорученням Уряду Німеччини.

Для участі у Проекті буде відібрано 10 міст України.

Кривий Ріг також подав заявку на участь у конкурсі. Був направлений офіційний лист, заповнено анкету намірів і наше місто допущено до участі в конкурсі.


 

05 березня 2018

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради