Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Виконком Криворізької міської ради інформує про прийняте Криворізькою міською радою рішення щодо регулювання процесу приватизації комунального майна

Створено: 2018-05-04 14:41:50Оновлено: 2018-05-04 14:42:09

Про призупинення дії Порядку приватизації об’єктів комуналь-ної власності міста та неза-вершеного будівництва

 

З метою подальшого вдосконалення порядку здійснення приватизації об'єктів комунальної власності міста, правового регулювання процесу   приватизації з урахуванням змін у чинному законодавстві України у сфері приватизації; керуючись Законами України "Про приватизацію державного             і комунального майна", "Про засади державної регуляторної політики  у сфері господарської діяльності", "Про місцеве самоврядування в Україні", міська                  рада  вирішила:

 

  1. Призупинити дію Порядку приватизації об’єктів комунальної                  власності міста та незавершеного будівництва, затвердженого рішенням                  міської  ради  від 26.06.2013 №2037, зі змінами, окрім розділів 11, 23, 24, 29,                     до приведення змісту Порядку у відповідність до вимог чинного законо-                          давства України.

 

2. Управлінням комунальної власності міста, розвитку підприємництва виконкому Криворізької міської ради, відділу преси та інформації апарату міської ради і виконкому забезпечити інформування населення міста про зміст рішення у термін, передбачений чинним законодавством України.

 

          3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань земельних відносин, містобудування, комунальної власності міста, координацію роботи – на заступника міського голови відповідно до розподілу обов’язків.

 

04 травня 2018

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради