Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Вебпортал Центру «Віза» («Центр Дії») в цифрах і фактах

Створено: 2023-01-04 15:16:57Оновлено: 2023-01-04 15:19:16

Рік, що минув для кожного з нас був надважким та все одно нікому не вдалося зламати дух українців. Ми всі продовжуємо жити максимально звичним життям настільки, наскільки це можливо і щодня віримо в наближення нашої неминучої перемоги. Звернення до Центру «Віза» («Центр Дії») задля отримання адміністративних, інших публічних послуг також вже давно стало для криворіжців, а відтепер ще й для внутрішньо переміщених осіб, чимось звичним і буденним і тому ми, незважаючи ні на що, жодного дня не припиняли прийом замовників послуг. Та оскільки не всі бажаючі мали змогу фізично відвідати Центр «Віза» («Центр Дії»), в нагоді їм став наш вебпортал – реальний ЦНАП у віртуальному просторі. 

Так, як свідчать статистичні дані, протягом 2022 року на вебпортал Центру «Віза» («Центр Дії») завітали 222 618 користувачів. Цікаво те, що в минулому році 15% користувачів скористались вебпорталом 2 і більше разів, що на 2% більше, ніж за 2021 рік. За цей період було переглянуто 624 165 сторінка і звісно ж найпопулярнішою була сторінка «Запис на прийом», оскільки прийом замовників послуг у Центрі «Віза» («Центр Дії») здійснюється за попереднім записом, а вебпортал – це найзручніший спосіб записатися. Також великим попитом користується розділ «Послуги», адже в ньому Ви маєте змогу знайти всі заяви, зразки їх заповнення та інформаційні картки з повним переліком документів, які необхідні для замовлення послуг у Центрі «Віза» («Центр Дії»), а отже повністю підготуватися до прийому.

Що стосується гендерного розподілу, то у 2022 році жінки вже традиційно були активнішими користувачами, ніж чоловіки. Так, у звітному періоді їх відсоткове співвідношення становило 64,3% до 35,7%. Щодо віку наших користувачів, то цікавим є те, що люди старшого покоління 55+ є досить частими відвідувачами вебпорталу. У 2022 році їх було майже 18%. Молодь у віці 18-34 роки теж доволі активні – їх 39% та найбільше наших користувачів у віці 35-54 роки43%.

Щодо географії відвідувачів вебпорталу Центру «Віза» («Центр Дії»), то вона доволі цікава. Сторінками вебпорталу минулого року подорожували мешканці 92 країн світу. На першому місці незмінно залишається Україна та крім неї до п’ятірки увійшли також Польща, Німеччина, Сполучені Штати Америки та Нідерланди. До речі, завдяки цій статистиці можна чітко відслідкувати до яких країн вимушені були переселитися українці з початком повномасштабного вторгнення. Кількість міст, в яких у 2022 році проживали відвідувачі вебпорталу 1937. До топ-5, крім Кривого Рогу, увійшли також Київ, Львів, Дніпро та Суми.

Шановні користувачі! Ми й надалі працюватимемо над тим, щоб Вам було цікаво і корисно відвідувати вебпортал Центру «Віза» («Центр Дії») та всі разом наближатимемо нашу перемогу!

 

Центр «Віза» («Центр Дії») оступно всім – зручно для кожного!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail:
[email protected],

https://viza.kr.gov.ua/

 

04 січня 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради