Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

КОРИСНІ ЧАТ-БОТИ ТА СЕРВІСИ, ЯКІ МОЖУТЬ ДОПОМОГТИ ВНУТРІШНІМ ПЕРЕСЕЛЕНЦЯМ

Створено: 2023-01-04 13:55:38Оновлено: 2023-01-04 13:57:11

Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України зібрало інформацію про корисні сервіси та посилання на чат-боти, які стануть у нагоді внутрішньо переміщеним особам з різних питань.

1. Юридичний порадник для ВПО. Чат-бот надає цілодобову безоплатну правову допомогу:

Viber  https://chats.viber.com/idp_legal_advisor_bot

Telegram https://t.me/IDP_advisor_bot

Facebook Messenger https://www.facebook.com/IDP.legal.aid

2. «єДопомога» - державний соціальний сервіс, через який можна подати заявку на отримання допомоги від держави, міжнародний організацій, волонтерів, а також запропонувати допомогу у будь-якому вигляді. https://edopomoga.gov.ua/ .

3. Palyanytsya Info – на платформі розміщені різноманітні оголошення за наступними категоріями – гуманітарні штаби, донорство крові, допомога дітям,  допомога захисникам, допомога людям з інвалідністю, допомога переселенцям, допомога стареньким, допомога тваринам, евакуація з міста, їжа та продукти, консультація лікаря, ліки, пошук автоволонтерів, психологічна допомога, розміщення ВПО. https://palyanytsya.info/ .

4. «Там де вас чекають» - сайт, де розміщена інформація про громади, які приймають ВПО, загальну та вільну кількість місць для розміщення, а також з контактні телефони, за якими можна звернутися з питання розселення. https://booking.help.gov.ua/ .

5. «Прихисток» - державний сервіс з пошуку (надання) житла для ВПО. https://prykhystok.gov.ua/ .

6. «Допомагай» - сервіс пошуку житла для ВПО,  https://dopomagai.org/ .

04 січня 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради