Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Міська серпнева конференція педагогічних працівників «Підсумки розвитку освіти міста у 2009-2010 навчальному році та завдання на 2010-2011 навчальний рік»

Створено: 2010-08-31 06:33:13Оновлено:

Наприкінці літа криворізьких освітян традиційно зібрала міська серпнева конференція педагогічних працівників - "Підсумки розвитку освіти міста у 2009-2010 навчальному році та завдання на 2010-2011 навчальний рік". Разом з ними в роботі конференції взяли участь представники інших галузей, чия діяльність пов'язана із забезпеченням належних умов розвитку та виховання дітей.

Зі словами вітань від імені міського голови Юрія Любоненка, депутатів міської ради та її виконкому, від себе особисто до педагогів звернувся виконуючий обов’язки міського голови – секретар міської ради Сергій Маляренко. Високо оцінивши діяльність освітян, він зазначив, що ніколи ще проблема якості освіти в Україні не мала такого важливого ідеологічного, соціального, економічного значення, як сьогодні. Новий навчальний рік – це рік особливої уваги всіх гілок влади і громадськості до потреб освіти – основного чинника інноваційного розвитку суспільства на шляху до європейського співтовариства, підкреслив С.Маляренко.

З доповіддю про роботу освітянських закладів до присутніх звернувся начальник управління освіти і науки виконкому міськради Сергій Кіслов, який торкнувся численних досягнень в організації навчання і виховання, покращенні матеріально-технічної бази.

(Детальніше – на сторінках газети «Червоний гірник» №131 від 28.08.2010)


© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради