Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

РЕЄСТРАЦІЯ НА ПРИЙОМ ДО «ВІЗИ» - ЛЕГКО!

Створено: 2020-07-31 13:41:00Оновлено: 2020-07-31 14:49:17

Як потрапити на прийом до Центру «Віза» та його територіальних підрозділів? Чи обов’язково реєструватися для цього? І як це зробити? Такі питання дуже часто виникають у наших замовників послуг.

Дійсно, у зв’язку з необхідністю дотримання заходів із запобігання поширенню  гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-Cov-2,    та умов карантину, прийом документів та видача результатів послуг як у центральному офісі Центру «Віза», так і у його терпідрозділах здійснюється виключно за попереднім записом до електронної черги із використанням засобів  індивідуального  захисту  (респіратор або захисна маска, у т.ч. виготовлена самостійно). Багато наших відвідувачів вже оцінили переваги попереднього запису, адже тепер не треба гаяти свій час на очікування у чергах - просто замовити необхідну послугу або отримати результат.  А ще, реєстрація є дуже простою!

Отже, щоб записатися на прийом до «Візи» пропонуємо скористатися нашим вебпорталом, для цього потрібно перейти за посиланням:http:// viza.kr.gov.ua

Для зручності ми підготували  детальну відеоінструкцію для реєстрації в електронній черзі, що розміщена на вебпорталі Центру «Віза» у розділі «Електронна черга» - «Попередня реєстрація».

А ще, як варіант, - пропонуємо  скористатися  мобільним  застосунком «Попередня реєстрація в електронній черзі Центру адміністративних послуг «Віза», безкоштовно завантаживши його в GooglePlay за посиланням https://cutt.ly/ey7BNo5 або за допомогою QR-коду.

 

Шановні замовники послуг! Ми завжди раді вітати Вас у нашому Центрі «Віза» та його територіальних підрозділах!

 

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail:
[email protected],

http://viza.kr.gov.ua/


31 липня 2020

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради