Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Гості з Грузії відзначили комфортність та ошатність Кривого Рогу

Створено: 2012-05-31 14:44:59Оновлено:


Минулого тижня міський голова Юрій Вілкул приймав грузинську делегацію з міста Руставі: Костянтина Метонідзе – голову фінансової служби адміністрації міста, Імеда Вардіашвілі – голову служби економічного розвитку міста, які вперше приїхали до України.


Зустріч проходила за сприянням грузинської общини у місті Кривому Розі. Гості ознайомилися з різними напрямками роботи міської ради та її виконкому: соціально-економічна політика; створення комфортних умов проживання для жителів міста; співпраця з молоддю; розвиток культури та спорту; створення належних умов для всебічного розвитку молоді та дітей; підтримка ветеранів війни та праці і воїнів-визволителів Кривого Рогу; проведення благоустрою території міста та інше.

Особливу увагу звернув міський голова Юрій Вілкул на важливість розвитку партнерських економічних і культурних відносин з іншими країнами, взаємного обміну досягненнями у різних сферах життєдіяльності. Також підкреслив, що влада Кривого Рогу створює всі умови для розвитку добрих відносин з різними національними меншинами, які проживають у місті, і ,зокрема, з грузинською.

Як зазначив міський голова Юрій Вілкул: «Ми хочемо розвивати партнерські економічні стосунки з різними країнами. Ми відкриті для діалогу і налагодження дружніх відносин, започаткування взаємовигідних проектів».

Гості з Грузії відзначили, що керівництво Грузії дуже зацікавлене у розвитку дружніх стосунків з Україною - це взаємовигідно для обох країн. Також розповіли про розвиток грузинської економіки та впровадження реформ. Крім того, представники грузинської делегації відзначили досягнення Кривого Рогу, зокрема розвиток гірничо-металургійного комплексу, комфортність та ошатність території міста, а особливо - тепле і доброзичливе відношення криворіжців.

На завершення зустрічі гості та міський голова Юрій Вілкул обмінялися символічними подарунками.

(0564)92 13 03, [email protected]
© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради