Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Юрій Вілкул: Опалювальний сезон для криворіжців продовжуємо до 15 квітня

Створено: 2020-03-31 13:21:04Оновлено: 2020-03-31 13:21:58

Таке рішення було прийняте міським головою Юрієм Вілкулом, незважаючи на те, що середньодобова температура в березні вісім днів перевищувала 8 градусів, а за законом опалення припиняється коли таких дня три.

«В першу чергу - маємо думати про здоров’я та безпеку криворіжців. За прогнозами вночі ще може триматися мінус. Вимкнемо опалення, будинки дуже швидко охолонуть, що, в свою чергу, призведе до нової хвилі захворювань на ГРВІ.  Що вкрай небезпечно зараз! Багато людей, які відповідально підходять до карантину  знаходяться вдома. Спасибі їм за це. Але стане в квартирах холодно - можуть хворіти або просто почнуть виходити на вулицю. Щоб не допустити загострення ситуації з вірусною інфекцією та захистити мешканців, я прийняв рішення - продовжити опалювальний сезон до 15 квітня»,- сказав Юрій Вілкул.

Нагадаємо, що Кривий  Ріг – перше місто в Україні, яке вже розпочало підготовку до нового опалювального сезону-2020. Розпорядженням мера створений штаб з підготовки до осінньо-зимового періоду.

 

31 березня 2020

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради