Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Які комплексні послуги можна отримати в Центрі «Віза» («Центр Дії»)

Створено: 2022-10-03 16:04:51Оновлено: 2022-10-03 16:08:23

Центр адміністративних послуг «ВІЗА» («Центр Дії) (надалі - Центр «Віза») – це надійний сервіс, орієнтований на максимальне задоволення потреб мешканців в отриманні доступних та якісних адміністративних послуг в одному місці.

Для зручності заявників наша «Віза» пропонує містянам та суб’єктам господарювання оформити 11 комплексних послуг, cеред яких «єМалятко», «ID-14»  запроваджені на державному рівні та 9 – «місцевих» пакетних послуг за життєвими ситуаціями: «Народження дитини», «Новий суб’єкт – новий об’єкт», «Втрата близької людини», «Розміщення зовнішньої реклами», «Втрата документів», «Зміна імені», «Оформлення документів спадкоємця», «Зміна місця проживання», «Переведення садового будинку у житловий».

Звертаємо увагу на зручність даного сервісу – отримання ряду запитуваних послуг «одним пакетом»  за однією заявою. Це реальна можливість значно скоротити витрати часу та коштів для оформлення відповідних документів.

Докладніше про ці комплексні послуги можна дізнатись на вебпорталі Центру «Віза» за посиланням http://viza.kr.gov.uaв розділі Послуги/Комплексні послуги.

Вміст пакетних послуг постійно вдосконалюємо, відповідаючи на виклики сьогодення! Звертайтеся до нас, Центр «Віза» готовий  допомогти  в будь – яких життєвих ситуаціях .

 

 

Ми працюємо для Вас!

 

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail:
[email protected],                                                                                                                                                                 http://viza.kr.gov.ua/

 

03 жовтня 2022

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради