Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

ДЕ ОФОРМИТИ КОМПЕНСАЦІЮ ЗА ПОШКОДЖЕНЕ МАЙНО У КРИВОМУ РОЗІ?

Створено: 2022-05-03 15:47:26Оновлено: 2022-05-03 16:00:25

ДЕ ОФОРМИТИ КОМПЕНСАЦІЮ ЗА ПОШКОДЖЕНЕ МАЙНО У КРИВОМУ РОЗІ?

Для подальшого застосування механізмів поновлення порушених майнових прав фізичних осіб Постановою Кабінету Міністрів України від 26.03.2022 №380 передбачено необхідність подання повідомлення про пошкоджене або знищене нерухоме майно, що подає громадянин України, який є власником цього майна, або його законний представник.

Куди звертатися для подання інформаційного повідомлення? Для цього можна самостійно скористатись Єдиним державним вебпорталом електронних послуг Порталі «Дія» (https://diia.gov.ua), мобільним застосунком «Дія» або подати повідомлення через адміністратора ЦНАП. На сьогодні через адміністраторів Центру «Віза» вже подано повідомлення від мешканців міст Маріуполя, Охтирки, сіл та селищ Херсонської області.

При візиті до адміністратора ЦНАП необхідна наступна інформація:

  • прізвище, власне ім’я, по батькові та реєстраційний номер облікової картки платника податків особи;
  • серія та номер паспорта;
  • контактні данні особи (номер телефону, адреса електронної пошти, інші засоби зв’язку (за наявності);
  • відомості про нерухоме майно (тип об’єкта, реєстраційний номер нерухомого майна згідно з відомостями з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно (за наявності), загальна площа, адреса (місцезнаходження), відомості про кількість осіб, що проживали, відомості про пошкодження або знищення нерухомого майна (дата та орієнтовний час настання події, опис пошкодження, фото-, відеофіксація (за наявності).

Подати заяву можуть українці, у яких було пошкоджено: приватні будинки (садибні, дачні та садові), квартири, інші житлові приміщення (на які зареєстровано окреме право власності, а не в складі будинку).        Подача інформаційного повідомлення здійснюється незалежно від місця проживання або перебування особи.

Нагадуємо, що в умовах військового стану Центр «Віза» («Центр Дії») та його територіальні підрозділи працюють з понеділка по п’ятницю з 08:00 до 15:30,  з  технічною перервою з 12:30 до 13:00. Прийом замовників здійснюється за обов’язковою попередньою реєстрацією. Записатися на прийом можна, відсканувавши QR-коди:

                                                                

За  консультацією можна звернутися на безкоштовний номер «Гарячої» лінії  Центру «Віза» 0 800 500 459 (працює щоденно з 8:00 до 16:30, у посиленому режимі).

Ми працюємо для Вас!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail: 
[email protected]

http://viza.kr.gov.ua

03 травня 2022

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради