Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Бажаєте вступити на службу - запрошуємо! Представники Національної поліції України, Національної гвардії України та Державної прикордонної служби України ведуть прийом у Центрі “Віза”

Створено: 2023-02-03 13:25:04Оновлено: 2023-02-06 16:34:17

Центр адміністративних послуг «Віза» («Центр Дії») завжди турбується про забезпечення максимальної зручності для своїх замовників послуг. Одним із таких критеріїв є забезпечення отримання багатьох послуг в одному приміщенні. Саме задля цього в Центрі «Віза» об’єднано надання послуг різними структурами, щоб можна було оформити максимум необхідних документів від народження до смерті.

Оскільки наша рідна Україна переживає зараз досить нелегкі часи, серед свідомих громадян збільшився попит на вступ до лав силових структур, які забезпечують охорону територіальної цілісності та незалежності нашої держави. Задля спрощення доступу всіх бажаючих вступити на службу до відповідних відомств, з 01.02.2023 року у Головному офісі Центру «Віза» («Центр Дії») за адресою пл. Молодіжна, 1 та у його територіальному підрозділі у Саксаганському районі (вул. Володимира Великого, 32), з метою формування бригад, з понеділка по п’ятницю з 8.00 до 16.30 та у суботу й неділю з 9.00 до 17.00 ведуть прийом представники Національної поліції України, Національної гвардії України та Державної прикордонної служби України.

Звернувшись до них громадяни можуть:

-  отримати профорієнтаційні та інформаційно-роз’яснювальні заходи з відбору кандидатів на службу, а також роз’яснення чинного Законодавства України стосовно соціальних гарантій для тих, хто проходить службу та членів їх сімей;

-  подати на реєстрацію заяву та пакет необхідних документів для участі у конкурсі та укомплектуванні існуючих підрозділів вмотивованими службовцями для виконання службових завдань.

Тож, шановні криворіжці та гості міста! Запрошуємо Вас звертатися до Центру «Віза» («Центр Дії») та вступати до лав захисників нашої країни!

 

Центр «Віза» («Центр Дії») #Разом до Перемоги!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail:
[email protected],

https://viza.kr.gov.ua/

 

 

 

03 лютого 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради