Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Вебпортал Центру «Віза» («Центр Дії») в цифрах і фактах

Створено: 2022-09-30 11:08:01Оновлено: 2022-09-30 11:11:22

Погода за вікном дощить та з кожним днем стає все прохолоднішою, а тому пропонуємо берегти своє здоров’я та за можливості обмежити відвідування Центру «Віза» («Центр Дії»). Тим паче, що отримувати адміністративні, інші публічні послуги можна скориставшись зручностями вебпорталу Центру «Віза» («Центр Дії») – нашого реального ЦНАПу у віртуальному просторі. І більшість замовників послуг вже активно користуються цими зручностями.

 Так, як свідчать статистичні дані, у вересні поточного року на вебпортал Центру «Віза» («Центр Дії») завітали 11 319 користувачів. Стабільною є і кількість наших постійних користувачів – цього місяця майже 36% скористались вебпорталом 2 і більше разів. За цей період було переглянуто 41 858 сторінок і звісно ж найпопулярнішою була сторінка «Запис на прийом», оскільки прийом замовників послуг у Центрі «Віза» («Центр Дії») здійснюється за попереднім записом, а вебпортал – це найзручніший спосіб записатися. Також великим попитом користується розділ «Послуги», адже в ньому Ви маєте змогу знайти всі заяви, зразки їх заповнення та інформаційні картки з повним переліком документів, які необхідні для замовлення послуг у Центрі «Віза» («Центр Дії»), а отже повністю підготуватися до прийому.

Що стосується гендерного розподілу, то жінки стабільно є активнішими користувачами, ніж чоловіки. Так, у вересні 2022 року, їх відсоткове співвідношення становило 67% до 33%. Щодо віку наших користувачів, то досить цікавим є те, що люди старшого покоління 55+ є досить частими відвідувачами вебпорталу. У вересні їх було 17%. Молодь у віці 18-34 роки теж доволі активні – їх 39,5 % та найбільше наших користувачів у віці 35-54 роки43,5%.

 Щодо географії відвідувачів вебпорталу Центру «Віза» («Центр Дії»), то вона доволі цікава. Сторінками вебпорталу у вересні 2022 року подорожували мешканці 56 країн світу. На першому місці незмінно залишається Україна та крім неї до п’ятірки увійшли також Польща, Німеччина, Сполучені Штати та Нідерланди. Також значно побільшало користувачів з Чехії, Великої Британії та Франції. Кількість міст, в яких проживають відвідувачі вебпорталу 553. До топ-5, крім Кривого Рогу, увійшли також Київ, Львів, Дніпро та Миколаїв. Що цікаво, мешканці Києва користуються вебпорталом Центру «Віза» («Центр Дії») майже так само часто, як і мешканці Кривого Рогу – різниця між ними всього в пару сотень людей!

Шановні користувачі! Ми й надалі працюватимемо над тим, щоб Вам було цікаво і корисно відвідувати вебпортал Центру «Віза» («Центр Дії»)!

 

Користуйтеся сучасними сервісами нового покоління!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail:
[email protected],

https://viza.kr.gov.ua/

30 вересня 2022

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради