Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

РЕПОРТАЖ З ТЕРПІДРОЗДІЛУ ЦЕНТРУ «ВІЗА» У САКСАГАНСЬКОМУ РАЙОНІ

Створено: 2020-09-30 16:01:20Оновлено: 2020-10-01 11:08:23

На сьогодні громада Кривого Рогу має можливість отримати адміністративні послуги «на місці» в усіх 7 районах міста, витрачаючи мінімум часу та отримуючи якісний сервіс. За ініціативою міського голови Юрія Вілкула ще у 2015 році були створені територіальні підрозділи Центру адміністративних послуг «Віза», які працюють за єдиним стандартом.

Де та як можна отримати послуги в

Саксаганському районі?

 У Саксаганському районі Центр «Віза» розташовано за адресою: вул.Володимира Великого, буд. 32, каб. 122. Звертаємо увагу на графік роботи територіального підрозділу під час карантину: прийом замовників з 8.00 до 15.30 щоденно (крім вихідних та святкових днів), перерва з 12.30 до 13.00.

У приміщенні облаштовано два робочих місця: адміністратора терпідрозділу і адміністратора паспортного офісу Центру «Віза». Для відвідувачів створено комфортні умови: сучасно оформлене місце прийому громадян та місце очікування, є можливість оплати послуг «на місці» через платіжний термінал для приймання платежів за надання адміністративних послуг. Також у будівлі знаходиться відділ реєстрації громадян виконкому Саксаганської районної у місті ради (каб. 112).

 Які послуги надає Саксаганський терпідрозділ Центру «Віза»?

            У терпідрозділі забезпечено повний спектр надання адміністративних, інших публічних послуг – на  сьогодні це більше 400 видів послуг різноманітного характеру, у тому числі комплексні послуги «одним пакетом» за 10-ма життєвими ситуаціями та 2 державні комплексні є-послуги (єМалятко. ID-14). З повним переліком послуг можна ознайомитись на вебпорталі Центру «Віза» за посиланням.

З початку 2020 року адміністраторами Саксаганського терпідрозділу надано понад 2500 послуг (у тому числі під час карантину - 1500). Найбільш затребувані послуги, за якими зверталися мешканці Кривого Рогу до Саксаганського терпідрозділу

  • паспортні питання;
  • реєстрація бізнесу;
  • приватизація державного житлового фонду;
  • оформлення права власності на нерухоме майно;
  • послуги виконкомів районних у місті рад;
  • комплексні послуги «одним пакетом» за життєвою ситуацією «Народження дитини», «Втрата близької людини».

Як працює Центр «Віза» та його територіальні підрозділи під час карантину?

Шановні криворіжці!

Карантин триває. З метою уникнення скупченостей людей Центр «Віза» та його територіальні підрозділи здійснюють прийом громадян та видачу готових результатів послуг за попереднім записом в електронній черзі.

Для реєстрації за допомогою вебпорталу Центру «Віза» потрібно

  • перейти в розділ «Електронна черга», підрозділ «Попередня реєстрація»;
  • обрати послугу;
  • обрати зручне місце для обслуговування;
  • обрати зручний час для візиту та підтвердити введені дані;
  • отримати талон з ПІН-КОДОМ (роздрукувати або записати його).

Зареєструватися до електронної черги Центру «Віза» можливо також скориставшись мобільним додатком «Попередня реєстрація в електронній черзі Центру адміністративних послуг «Віза», для цього потрібно:

Крок 1.На мобільному пристрої перейти в GooglePlayMarket.

Крок2.В пошуковому рядку GooglePlayMarket ввести: IS-Line KrivoyRog (VIZA)

Крок3.Безкоштовно завантажити та встановити мобільний додаток «Попередня реєстрація в електронну чергу Центру адміністративних послуг «Віза»

Або за допомогою сервісу швидкого переходу (QR-коду)

Для реєстрації в електронній черзі через мобільний додаток «Попередня реєстрація в електронній черзі Центру адміністративних послуг «Віза» потрібно:


Також пам’ятаємо! При зверненні заявник повинен мати респіратор чи захисну маску та дотримуватись дистанції (не менше 1.5 м).

 

Ми працюємо для Вас!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail:
[email protected],

http://viza.kr.gov.ua/

 

30 вересня 2020

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради