Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Реконструкція басейну палацу водних видів спорту ДЮСШ №1 – на завершальному етапі

Створено: 2020-07-30 16:08:31Оновлено: 2020-07-30 16:10:47

Міський голова Юрій Вілкул провів робочу нараду по комплексної реконструкції об’єктів ДЮСШ №1. Так, роботи у палаці водних видів спорту, на 50 метровому басейні вийшли на завершальну стадію.

«Місто вклало в цей об’єкт багато зусиль, було дуже непросто, адже басейн не ремонтувався десятки років, довелося замінювати практично все й по суті ми будуємо новий сучасний басейн. З новою чашею, спортивними залами, оновленими комунікаціями, обладнанням, системою очистки води та інше. Всі непередбачувані ситуації, які виникали під час демонтажу та ремонту – усунули. Це буде дійсно новий спортивний об’єкт зі зручними, комфортними умовами для занять як дітей, так і дорослих», - сказав міський голова.

Зараз в басейні вже виконані ремонтні роботи в приміщеннях для тренажерів, завершується ремонт у роздягальнях та душових. Чаша басейна пройшла випробування й на 75% облицьована. Цю роботу планують завершити у другій половині серпня. А далі розпочнеться заповнення чаші водою з очищенням, фільтрацією й пусконалагоджувальні роботи. Також триває ремонт холу та закінчується виконання робіт із зовнішнього благоустрою, а саме: ремонт цоколя приміщення басейну.

Ремонтується не тільки сама будівля, але й впорядковується прилегла до палацу водних видів спорту територія. Мер поставив завдання завершити всі роботи та підготувати басейн до запуску до початку навчального року.

Готове до старту нового сезону та тренувального процесу й футбольне поле зі штучним покриттям ДЮСШ №1, яке має сучасне світлодіодне освітлення, нову трибуну для уболівальників та роздягальні для футболістів. Також, замінена вся дренажна система поля і упорядкована територія навколо нього. За минулий рік на новому полі проведено більше 116 офіційних матчів чемпіонатів України, області, міста та турніри серед юнаків різних вікових категорій. На відділенні футболу ДЮСШ № 1 працює 14 тренерів-викладачів, займається 483 спортсмени.

У квітні 2020 року стартував й перший етап робіт з реконструкції західної частини стадіону Металург, який також входить до спортивного комплексу ДЮСШ№1. На разі триває перший етап реконструкції стадіону – щоб перейти до реконструкції підтрибунних приміщень і спортивних залів, де займаються спортсмени, необхідно виконати зовнішні роботи, в тому числі з гідроізоляції.

Також, у роботі ще два великих спортивних проєкти: створення поля для регбі на базі ДЮСШ №10 та будівництво універсального спортивного комплексу.

30 липня 2020

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради