Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

На стадіоні «Металург» відбулося театралізоване свято «Кривий Ріг – моє місто!» з нагоди 237-ої річниці від дня заснування міста

Створено: 2012-05-30 09:30:55Оновлено:


26 травня відбулося урочисте святкування Дня міста Кривого Рогу. На свято прибули делегації з міста-побратима Нижній Тагіл (Росія), з міста Руставі (Грузія), з міст Дніпропетровськ та Бердянськ.


Театралізоване свято з нагоди 237-ї річниці від дня заснування міста Кривого Рогу відбувалося за участі поважних гостей: голови Дніпропетровської облдержадміністрації Олександра Вілкула та його першого заступника В’ячеслава Задорожного, голови Дніпропетровської обласної ради Євгена Удода, народного депутата України Сергія Глазунова, Героїв України та Соціалістичної Праці, почесних громадян міста Кривого Рогу, депутатів місцевих рад, керівників обласних адміністративних органів, підприємств, установ та організацій міста.

Надіслали криворіжцям свої привітання із днем міста Президент України Віктор Янукович та Прем’єр-міністр України Микола Азаров, які відзначили сучасний Кривбас як флагман гірничо-металургійного комплексу країни з величезним інтелектуальним, науковим і творчим потенціалом та побажали щасливої долі, благополуччя та нових неосяжних звершень.

Привітали жителів Кривого Рогу щирими словами подяки за їхню невтомну працю голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул і Криворізький міський голова Юрій Вілкул та побажали криворіжцям добра і натхнення, розвитку та процвітання рідного міста.

Керуючому Криворізькою єпархією, Архієпископу Криворізькому та Нікопольському Єфрему з нагоди 237-річчя Кривого Рогу за вагомий особистий внесок у духовно-просвітницьке життя міста, видатні заслуги в здійсненні заходів щодо зміцнення авторитету міста міський голова Юрій Вілкул вручив високу нагороду «Почесний громадянин міста Кривого Рогу».

Міський голова Юрій Вілкул на святі вручив шкільні портфелі 18 дітям, які шість років тому народилися в День міста Кривого Рогу, а цього року стануть першокласниками. А новонародженим у цей день немовлятам (9 хлопчиків і 10 дівчаток) за дорученням виконкому та депутатського корпусу Криворізької міської ради подарував дитячі візочки. На завершення свята відбувся чудовий концерт за участю прославлених криворізьких зірок естради, який завершила заслужена артистка України, криворожанка Тетяна Піскарьова. Завершуючи свій виступ вона виконала Гімн міста Кривого Рогу. Останню крапку свята поставив довготривалий і неперевершений святковий феєрверк.

(0564)92 13 03, [email protected]
© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради