Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

ІНФОРМУЄМО ПРО КАРТКУ КРИВОРІЖЦЯ

Створено: 2021-04-30 10:20:16Оновлено: 2021-04-30 10:30:13

ВІДПОВІДАЄ НАЧАЛЬНИК КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЦЕНТР ЕЛЕКТРОННИХ ПЛАТЕЖІВ» КМР

ЄВГЕН КРИВЕНКО

Надаємо детальну інформацію з питань оформлення, отримання, користування, функціоналу “Картка криворіжця”.

1. Порядок оформлення та термін отримання “Картки криворіжця”:

  • Особисто. Звернутися особисто з усіма необхідними документами до пункту оформлення та видачі “Картки криворіжця” (Додаток №1, або інформація на сайті: https://kpcep.dp.ua/.)
  • Онлайн. Необхідно завітати на Портал криворіжця за електронною адресою: https://kpcep.dp.ua/.)
  • Перелік документів для оформлення “Картки криворіжця”:

- паспорт громадянина України із відміткою про реєстрацію у м. Кривий Ріг або посвідку на постійне проживання;

- довідка про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ІНН код);- додатково довідка, що підтверджує наявність пільг(в

  • Виготовлення  “Картки криворіжця” виконується максимально швидко. Як тільки картку виготовлено та вона готова до видачі,  Вам буде надіслано повідомлення, щодо можливості отримати Вашу картку.

 

2. Категорії громадян, які мають право на її отримання та на яких умовах.

  • Мешканці міста, пенсіонери, особи з інвалідністю, учасники бойових дій та інших пільгових категорій, які зареєстровані/обліковані у м. Кривий Ріг можуть оформити «Картку криворіжця», БЕЗОПЛАТНО, завітавши до пунктів прийому документів або онлайн (Додаток №1, або інформація на сайті:https://kpcep.dp.ua/).
  • Для безоплатного виготовлення “Картки криворіжця” для учнів, треба звернутися до адміністрації школи.

Функція оформлення «Картки криворіжця» онлайн діє  для всіх охочих отримати «Картку криворіжця». У разі втрати або пошкодження картки учнями, які мають пільги, треба завітати до районного відділу УПЗН.

У разі втрати або пошкодження картки учнями, які не мають пільг – завітайте до пунктів оформлення:

- Комунальне підприємство "Центр електронних платежів"КМР у приміщенні Центру надання адміністративних послуг «Віза» площа Молодіжна,1

Районні центри прийому громадян:
 
Район
Адреса прийому громадян
Тернівський

вулиця Короленка, 1а;

 
Довгинцівський

вулиця Дніпровське шосе, 16;

 
Інгулецький

проспект Перемоги, 45;

 
Саксаганський

вулиця Володимира Великого, 32;

 
Центрально-Міський район 
проспект Поштовий, 66;
вулиця Алмазна, 29
Покровський

вулиця Шурупова, 2;

 
Металургійний район

проспект Миру, 42.

 
 
 

3. Використання “Картки криворіжця” в наступних додатках.

  • Транспортний: здійснює облік оплати проїзду всіх мешканців міста, у тому числі безоплатний проїзд пільгових категорії громадян. Картка є електронним квитком для оплати проїзду у громадському транспорті.
  •  Медичний: реімбурсація лікарських препаратів та медичних послуг для населення, можливість придбання ліків зі знижкою у мережах аптек-партнерів.
  • Освітній: надає інформацію про придбані учнями в закладі освіти товари, проїзд у міському транспорті, час відвідувань закладу загальної середньої освіти, забезпечення харчуванням та ведення обліку учнів, у тому числі пільгових категорій.
  • Торговельний (в розробці): надасть доступ мешканцям міста до програм лояльності партнерів-учасників проекту "Картка криворіжця".

Зазначимо, що “Картка криворіжця” багатофункціональна. Власники Картки можуть не тільки безкоштовно користуватися громадським транспортом. Вже зараз Картка дає батькам можливість контролювати час перебування дитини у школі. А незабаром через мобільний додаток Картки її власники отримають:

- знижки та можливість онлайн замовлення ліків в комунальних аптеках Кривого Рогу;

- швидке оформлення компенсації з міського бюджету на оплату житлово-комунальних послуг;

- можливість безготівкової оплати харчування школярів;

- доступ до розкладу руху всього міського транспорту в реальному часі.

 

4. Різниця між “Транспортною карткою” та “Карткою криворіжця”.

  • “Транспортна картка” розрахована безпосередньо для безготівкової оплати проїзду, на відміну від функціоналу “Картки криворіжця”, переліченого в попередньому пункті. Поповнення "Транспортної картки" та "Картки криворіжця" онлайн за допомогою інтернет ресурсів на сайті: https://kpcep.dp.ua/ або  https://www.portmone.com.ua , БЕЗ КОМІСІЇ.

5. Чи має особа с постійним та офіційним працевлаштуванням  у місті, але без реєстраціїї, можливість отримати «Картку криворіжця»?

Особи с постійним та офіційним працевлаштуванням у м.Кривому Розі, але без реєстрації, можуть отримати "Картку криворіжця" на платній основі, з можливістю користування усіма додатками картки (Транспортним додатком на платній основі при умові поповнення гаманця).

 

6. Що робити пільговій категорії громадян, якщо з поважних причин не має змоги оформити та отримати «Картку криворіжця»?

Ліжкохворим, пільговій категорії громадян, які з поважних причин не мають змоги оформити  та отримати "Картку криворіжця", треба залучити соціальних працівників, за місцем реєстрації, або оформити доручення на уповноваженого від даної особи.

 

7. Дії при втраті «Картки криворіжця»:

  • Картку необхідно заблокувати

                        
- пільгову - подзвонити в Департамент Соціального захисту населення тел.: 0970272624  або в районе управління соціального захисту;

- учнівську - звернутись в Департамент освіти і науки, або за номером телефону, що вказаний на учнівській картці,

- звичайну без пільг - блокується у КП “Центр електронних платежів” КМР.   Заявнику необхідно назвати ПІБ або номер картки оператору   (тел.: 0564620373), оператор відправить данні картки в блок автоматично.

  • Після блокування:

Подати заявку на перевиготовлення карти:

-онлайн (через сайт: https://kpcep.dp.ua) або особисто в пункті реєстрації та видачі карток.

  • Пільгові користувачі (Додаток №2) мають можливість надати заявку через  сайт (вкладка пільгова категорія) або  звернутись в Департамент Соціального захисту населення (перевиготовлення картки - БЕЗКОШТОВНО!
  • Інші категорії користувачів мають можливість надати заявку через сайт або звернутись до пунктів КП “Центру Електронних Платежів” КМР (ПЕРЕВИГОТОВЛЕННЯ СКЛАДАЄ: 100 грн.). Перелік документів, як при первинній реєстрації.



8. Під час оплати проїзду банківською карткою валідатор пише, що картка заблокована, що робити?

  • Однією з причин виникнення подібної ситуації може бути автоматичне потрапляння до блок-листу Вашої банківської картки через попереднє здійснення оплати проїзду цією ж карткою з недостатньою кількістю коштів.

Як вирішити дану ситуацію?  Існує певний період часу, за який карта автоматично виходить із блок-листу після її поповнення. Який це період – встановлює Ваш банк. Щоб зробити розблокування швидше, виконайте наступні кроки:

Крок 1. Зайдіть на сайт https://kpcep.dp.ua/ і зареєструйтеся у своєму особистому кабінеті.
Крок 2. Додайте заблоковану банківську карту.
Крок 3. Після цього відобразиться неоплачена поїздка. Необхідно натиснути кнопку «Сплатити».

Готово!

У особистому кабінеті Ви можете додати банківські картки, «Картку криворіжця», «Транспортну картку», тобто будь яку картку, якою розраховуєтесь за проїзд у комунальному транспорті міста Кривого Рогу і слідкувати за витраченими коштами на поїздки.

30 квітня 2021

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради