Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Криворізький досвід – на державний рівень!

Створено: 2010-02-02 23:15:26Оновлено:

Криворізький досвід – на державний рівень!

   21.01.10 в Кривому Розі з робочою поїздкою побувала Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко. В аеропорту її зустрічали голова обласної держадміністрації Віктор Бондар, мер міста Юрій Любоненко, народні депутати.

    У сесійній залі Криворізької міської ради відбулась зустріч Прем’єр-міністра України Ю.Тимошенко з активом міста. У засіданні взяли участь голова Дніпропетровської облдержадміністрації В.Бондар і міський голова Кривого Рогу Ю.Любоненко. У своєму виступі керівник уряду відзначила, що нові зміни в бюджетному законодавстві зроблять бюджет Кривого Рогу потужнішим, місто додатково зможе отримувати 200 – 300 млн. гривень. Ці кошти можна буде спрямувати на розвиток Кривого Рогу.

    На зустрічі йшлося й про подальший розвиток сфери освіти, медицини, про екологічні проблеми. Зокрема, за словами Прем’єр-міністра, з 1 січня в середньому на 20 відсотків підвищуються зарплати працівникам освіти і культури, а медики отримують надбавки за стаж. Ю.Тимошенко подякувала міському голові Ю.Любоненку і губернатору області В.Бондарю за те, що всупереч кризі місто і область працювали як належить, і висловила впевненість, що вже найближчим часом між урядом і областю буде підписано угоду про співпрацю. Такий документ стане основою бюджетної політики на 2010 рік. Готовність підписати таку угоду підтвердив В.Бондар.

( детальніше у газеті “Червоний гірник” від 23.01.10 №11)

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради