Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

ЯК ОФОРМИТИ ЕЛЕКТРОННИЙ ПІДПИС У ЦЕНТРІ «ВІЗА» («ЦЕНТР ДІЇ»)?

Створено: 2022-11-29 13:55:59Оновлено: 2022-11-29 13:58:28

Електронний підпис — це один з основних засобів ідентифікації людини і Ваш цифровий помічник у світі онлайн-послуг. З е-підписом можна підписувати документи, користуватися державними сервісами зі свого смартфона чи комп’ютера будь-де і будь-коли. Без черг, папірців та поїздок до держустанов чи банків, особливо у нових реаліях нашого життя.

Щоб отримати КЕП у Центрі «Віза» (Центр  «Дії»), необхідно звернутись до нас у обраний час, за попереднім записом, з  оригіналами документів, що засвідчують особу та підтверджують її ідентифікаційні дані, з підготовленим пакетом документів та захищеним носієм особистого ключа. Вся необхідна для Вас інформація розміщена на нашому вебпорталі в розділі «Послуги»/ «Електронні довірчі послуги».

Нагадуємо, що ми оформлюємо електронні підписи та печатки  тільки на захищених носіях. Чому саме захищений носій, бо це насамперед безпека Ваших даних.

Переваги захищених носіїв:

  • ключ неможливо скопіювати, отже, зловмисник не зможе непомітно викрасти ключ, навіть якщо носій залишився без нагляду;
  • шкідливі програми не зможуть перехопити ключ з пам’яті комп’ютера в момент підписання і передати зловмисникові;
  • віруси і програми-шифрувальники не можуть пошкодити ключ на носії;
  • навіть в разі втрати носія з ключем ймовірність швидкого підбору пароля до носія мінімальна, і користувач встигне заблокувати свій сертифікат.

Особливості захищених носіїв:

  • забезпечують невилучення секретного (особистого) ключа КЕП. Секретний ключ ніколи не залишає носій. Таким чином, ключ існує в єдиному екземплярі і копіювання ключа неможливе;
  • генерація ключа і всі операції з ним виконуються всередині носія. При підписанні документ передається в носій, обчислення КЕП проводиться всередині носія;
  • носій захищений паролем доступу, кількість спроб введення якого обмежено. Це захищає ключ від несанкціонованого використання в разі втрати носія.

Тому, не зволікайте та оформлюйте КЕП вже зараз у Центрі «Віза» (Центр «Дії»).

        

З Україною в серці, з повагою до Вас – Ваша «Віза»!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
тел. 0-800-500-459 (безкоштовно)
e-mail: 
[email protected]

https://viza.kr.gov.ua/

29 листопада 2022

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради