Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

«ВІЗА» ВИДАЛА ПЕРШИЙ ПАСПОРТ ГРОМАДЯНИНА УКРАЇНИ У ВИГЛЯДІ ІD-КАРТКИ

Створено: 2017-09-29 14:46:51Оновлено: 2017-09-29 14:49:40

Центр адміністративних послуг «Віза» із 31.08.2017 розпочав прийом документів на оформлення паспорта громадянина України у вигляді ІD-картки від громадян, які зареєстровані у Металургійному районі (згідно з територіальним розподілом) - так визначено нормативними актами Уряду.

За дорученням міського голови Юрія Григоровича Вілкула, для зручностей мешканців Кривого Рогу, наразі проводиться активна робота з питання відкриття до кінця року ще 2 «Паспортних офісів» - у Інгулецькому та Центрально-Міському районах.

І вже сьогодні вручено перший паспорт замовнику даної послуги. Ним стала - Ольга Сергіївна ОНИЩЕНКО.

«Дуже задоволена умовами, які створені міською владою замовникам послуг у Центрі «Віза». Вчора отримала SMS-повідом-лення, про те, де і коли можна отримати паспорт, і вже сьогодні – отримую його у «Візі». Тут комфортно, доступно, відкрито; усміхнені та привітні адміністратори!» - сказала Ольга Сергіївна.

Крім паспорта, Ользі Сергіївні презентовано безкоштовні інформаційні матеріали, розроблені управліннями надання адміністративних послуг та реєстрації виконкому Криворізької міської ради - «Ваш Центр адміністративних послуг: просто, доступно, якісно», «Реєстрація у м. Кривому Розі: просто, доступно, якісно», «Прописка: просто, доступно, якісно», «Як отримати паспорт  у формі ID-картки у Центрі адміністративних послуг «Віза»?», «Як отримати біометричний паспорт  у Центрі адміністративних послуг «Віза»?» - виготовлені за бюджетні кошти за підтримки міських депутатів. Також замовницю було запрошено, за нагоди, скористатися пакетною послугою «Візи» - Перші документи дитини.

Довідково: Станом на 29.09.2017 «Візою» прийнято 1217 заяв на оформлення паспортів громадянина України.

Ми працюємо для Вас!
Наша якість - Ваша довіра!

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail:
[email protected]


 

29 вересня 2017

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради